• Kia pride
    104
    Jakirovicu je najbolje da ide na posudbu u Vukovar. Oni traže stopere.
    Mali mora igrati negdje
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Nadam se da Jakirović neće otići iz Dinama i nadam se da se na njega računa u bližoj budućnosti jer je on realno najveći talent koji kuca na vrata prve momčadi. Optimalno bi bilo da mu se nađe posudba do ljeta i da iduće sezone ozbiljnije participira u prvoj momčadi.

McKenna i Dominguez su nam igrači s najviše odigranih minuta tako da su postali poprilično standardan stoperski par što je jako dobro. Sjetimo se prošle sezone i milijuna kombinacija stoperskih parova iz utakmice u utakmicu. Po meni su Galešić kao prva zamjena i Theophile i Živković kao druge zamjene za tu poziciju uz Torrenteov skorašnji oporavak sasvim dovoljni. Živković realno nije uspio doći ni do minute, a Galešić je na stoperu uz kup odigrao jednu utakmicu ako se dobro sjećam.

Stoga, definitivno ima prostora za pustit Jakirovića na posudbu da skupi nešto seniorskog iskustva kroz veću minutažu.
  • Omake
    14.3k
    Ne znam šta je obećano Jakirovicu, ali u većini utakmica dole navedenih je trebao dobiti priliku. Ne zato što je projekt kluba, garantirana minutaza itd, nego zato što je ovo Dinamo.

Protiv Vukovara poveli 3 0 u 77.minuti
    Protiv Istre poveli 2 0 u 80. minuti
    Protiv Belupa poveli 4 1 u 71. minuti
    Protiv Belupa poveli 5 1 u 53. minuti
  • rokikaciga
    8.4k
    400+ nastupa u najvisem rangu Hrvatskog, Rumunjskog i Danskog nogometa sa 31om godinom i nastup za Hrvatsku reprezentaciju? Jebote ako Moreno dode do tih brojki ja bih bio presretan za malog
  • Carmichael
    401
    Ako već nije dobivao seniorske minute, trebao je barem igrati standardno za juniore.

Upisao je u ovoj sezoni ukupno 180 minuta klupskog nogometa, od toga oboje u 1.HNL juniori, 90 protiv Osijeka i 90 protiv Hajduka.

Da je ozlijeđen od kraja 8. mjeseca a igrao dotad za juniore, imao bi 360 minuta.. vrlo porazna statistika za vrlo talentiranog juniora
  • C@ptain Koons
    343
    bar u tim utakmicama ga se moglo upariti zadnjih 15-ak minuta s Mckennom ili Dominguezom.
  • Crusades
    20.6k
    a moglo ga se i u Kupu protiv Predavca stavit (možda i je, ne sjećam se)... protiv Karlovca je bio sa repkom ako se ne varam.
  • Omake
    14.3k
    mislim da je obje kup utakmice bio zauzet s reprezentacijom. Kao i svi juniori. Glupost je da se uopće igraju runde kupa na datume koji kose sa mladim reprezentacijama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.