• Kumerle
    2.1k
    Danas više-manje svi dobri, nešto je moglo bolje, ali to je uvijek tak.

Čestitam svima na naslovu jesenskog prvaka i 7 bodova u Europskoj ligi, vjerujem u prolaz u EL nokaut fazu.

Sveukupno gledajući moglo je bolje, ali moglo je i puno gore. Na početku sezone nismo ni sami znali što očekivati, ali vjerujem u ovu ekipu i da ćemo na proljeće biti još jači.

Daj mi samo pobjede!
  • Mali dioničar
    18.9k
    Meni je isto djelovalo kao oprostaj mudrog od Dinama.Xpert1992

Umiroviti dres broj 20.
  • Crni86
    18.4k
    Ne kuzim to izrugivanje ljudima koji su zaludeni mudrim… fakat evo ne kuzim. Nekom je drag igrac koji je tehnicki dobar, nekom je drag ugrac koji je borac, a nekom je drag igrac u kojem vide sebe, koji mu budi drugaciju emociju ulicnog heroja…

Pustite ljude da navijaju, vole i skandiraju igracima koji su im u srcu. Svaki od tih igraca je igrac dinama na kraju.

A ovi koji se izruguju ispadaju kao rozic sa izjavom napravite si svoj dinamo di cete moc skandirat mudrom.

Niste fakat normalni.
  • pjetlić
    248
    Opcenito je kolicina trulezi koja tece Zonom degutantna.
    Pobjeda, ne valja. Mudri, ne valja. Beljo, za kurac. Trener, debil.

Dajte vise ljudi sjasite, svako ima svoje misljenje i odlicno je da ga ima, al ajmo si neku mjeru nac, sve pocinje licit na one pijance sa zapada.

Blagadnsko razdoblje je, mir svima :smile:
  • Xpert1992
    312

Slazem se. Ne vidim nist lose u tome da je netko favorit navijaca. Bio to Mudrazija, Zajc, Livakovic ako dodje, sve je to dio dinama. Idemo se proveselit nakon danasnje pobjede.
  • deda
    42.1k
    Znate kaj je problem dečki, to kaj svako veli ono kaj njemu ne valja. Jedan veli ne valja Beljo, drugi veli zašto ga vadi, treći veli zašt ne igra Jakirović i Mikić, ćetvrti zašt je magla, peti zašt nema kajmaka uz ćevape i da ne nabrajam. To je kao kad ljudi sjednu u kafiću pa samo pljuju, državu, porez, gazdu, crkvu, policiju, konobara, susjeda ili pričaju o 48 dijagnoza koje imaju. Nitko ne bi nešto lijepo i poticajno rekao. Tj. vrlo su rijetki. Ali to je ljudska vrsta, a Hrvati malo veći prosjek kukanja i kmečanja imaju od prosjeka ljudske rase.
  • Jurki
    21.1k
    Cek dosel doma s tekme, citam kaj se pise... al smo morti zgubili denes?
    Nikaj mi nije jasno.
  • Do kraja2023
    373
    Cestitke svima koji danas nisu dosli, tovari su svemirski brod za nas! Bitno da ne valja trener, uprava, predsjednik, maskota, prilazni put...
  • Praskaton
    4.9k
    Daj ljudi vi koji prozivate za negativu,iskreno jel ovo vama igra dostojna Dinama? Momčadi koja vrijedi xy puta vise od svih momčadi zajedno u ligi?

Kad se opet dogodi kiks(a s ovim trenerom je samo pitanje vremena) onda će svi drvlje i kamenje.
    Ne ja nisam zadovoljan s ovakvom igrom,nabijačinom sa bezbroj pogrešnih dodavanja,sa jednom od losijih momcadi hnl-a koja ima veći posjed od nas.Sa programiranim zamjenama,ubijanjem ikakve kreacije u igri,padom forme sve više igrača

Oprostite na negativi stvarno kako se usuđujemo.
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Današnja utakmica je pokazala koliko Dinamo ima prostora za napredak, s jedne strane zabrinjavajuće da igra ne raste, i da imamo jako puno neforsiranih grešaka u predaji lopte, i dosta krivih odluka , pa i sebičnosti danas, s druge strane obečavajuće što znaš da možemo puno bolje.

E sad s kojim trenerom, na Bobanu je i laka i teška odluka.
  • badjibadara
    8.2k
    Zanima me ima li negdje za pogledati cijele utakmice uživo odnosno i ovu naknadno da se mogu secirati neke stvari?Kikster22

Uzivo gledamo samo slike dresova.
  • Tom Hanks
    4.6k
    Jesu pojedini forumaši preživjeli poruku sa Sjevera :eyes:
  • veselko tenžera
    6.4k
    Kad na miru pogledaš sažetak, vidiš da smo imali 6 odličnih šansi pored golova. Sam Zajc 4, Topić glavom plus Hoxha koji nije dodao za čistih 3-0. Lokosi s druge strane jednu jedinu. Nije bilo kontinuiranog posjeda ni dojma, ali šanse smo stvarali kao rijetko kad ove sezone.
  • Mathiasovi Chageri
    7.1k
    Sve znalci i jebeni pametnjakovići. Bolesna atmosfera, sve puno negative. Baš jadno.Mr Anderson

Gle, razumijem što želiš reći, ali ono što naš puk ne shvaća je to da se kritizira kad je dobro (kad se pobjeđuje, kad su stvari ok, kad nam ide), a ne kad je loše (kad se gubi, kad kola idu nizbrdo) jer tad je kasno za ispravljanje “krivih Drina”. Pa se uvijek krene srati po ekipi koja nakon pobjeda ide u negativu. Ti ljudi ne seru jer eto sere im se (u velikoj većini) nego vide stvari koje nisu dobre, a kod nas ima dosta stvari koje NISU dobre, unatoč pobjedama. To ti situacija u Europskoj ligi jasno govori.

Možemo mi stavljati ružičaste naočale, praviti se da je sve ok jer smo prvi u HNL-u, ali ova igra je debelo ispod onoga što mi želimo da Dinamo jest.
  • Zoran
    388

Vjerojatno ima i mrtvih -posebno na jednom drugom forumu koji ovdje nije vrijedan spomena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet