• Ljubo
    288
    Ako pitaju našeg trenera zašto se čovjek nije vidio na terenu reci će da je to bilo radi magle.
  • Orc123
    14.2k
    Jako los igrac, ali bas jako los....
  • bobanzg
    133
    Evo sad je odlicno reagirao, dodao Zajcu koji pogada stativu. Tog treba biti vise. Danas je cini mi se dva puta presjekao loptu na nasoj trecini. Nije da tu nema baruta...rokikaciga

Ovo ozbiljno ili?
  • rokikaciga
    8.4k
    Najozbiljnije. Procitaj dva posta gore pa ces vidjet da svejedno nisam zadovoljan s njim danas. 3-4 reakcije u 48 minuta je nedovoljno.
  • Zagi
    13.7k
    Najlošiji dinamov vezni igrač još od kada su godine počinjale brojkom 1.
  • Marc
    770
    Neviđen igrač! :chin:
  • Kikster22
    6
    Bio sam jedan od onih koji ga je u društvu branio. Ali sada stvarno nemrem nije ni to pitanje je li loš ili ne, ali da ga komentator prvi put u 47 minuti prozove. Uz to u par situacija me nanervirao. Npr. kada du on, Topić i Zajc bili na jednom igraču i on je tog igrača jednostavno pustio iako je bio najbliže de je Zajc za njim krenuo i skoro uklizavanjem uzeo loptu(kraj aut linije) . Ili kada ga je Pajač par puta izvozao u duelu prilikom njegovog pressinga( gurno mu loptu kroz noge).
  • DiddyGuela
    5k

Cekaj, sad ce ti objasni ovi koji "ne gledaju sofu nego utakmice" kakav je to igrac Ljubooooo!!
  • Praskaton
    4.8k
    Nevjerovatno beskoristan igrač.Filipovic je imao loptu u nogama više nego on.
    Zuji,trči oko igrača a nista ne napravi.Svako dodavanje mu je prvom do sebe.

Neću nikoga sudit dok imamo na klupi neznalicu al loše je ovo
  • Zg123
    3.2k
    Covjek nije oduzeo niti jednom loptu, ej pazi vezni igrac i nema niti jednu oduzetu loptu protiv Lokomotive
  • Dinaminjo
    1.8k
    Ljibicic has created the most chances in match (3)
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    195
    Ljubo je veća prevara od “Maja 5km od tebe…”
  • Zagi
    13.7k
    Instant vratili inicijativu čim je izašao.
    Meni je ovo sve totalno nejasno. Lik niti Osijeku nebi bio pojačanje, a u Vukovaru bi bio zakovan za klupu.
  • Praskaton
    4.8k
    Kao dijete bio je nepobjediv u igri skrivača
  • striko
    2.9k
    Šta Kova vidi da mi nismo ne znam. Ovako loš vezni red odavno nismo imali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.