• Jay
    2.9k
    Jel netko bio u Z centru?
  • Mali Zeus
    20k
    Ja derem na boxnow il kak već se zove i puno brže dođe. A i mogu pobrat kad ja hoću jer svaki put me dostavljač nazove kad sam na poslu.Droljo

Boxnow majka.
  • zadnjired
    200

Bio sam danas i ostao ugodno iznenađen. Prije svega mladi ljudi koji tamo rade odgovorili na sva pitanja, pitali me za pomoć, veseli i nasmijani.

U dućanu sviraju naše navijačke pjesme dok je roba posložena na vješalicama ili na postolju koje imitira komad tribine. Najviše mi je izmamilo osmijeh na lice kada sam među robom ugledao naljepnice od grupe i nekoliko stolica sa stadiona.

Ponuda je trenutno super, znači ima svega od upaljača, bilježnica, retro lopti, plišanih Plavko lutaka, Maksimir 3D puzzle, autobus i ono najbitnije ima dosta veličina svih dresova uključujući i onaj navijački 4.dres.

Ostatak prostora je dječja igraonica i u nju se ulazi kroz crni brojač ili ti popularni Kentaur što daje još jedan štih stadionske atmosfere. U samom dućanu sa desne strane aparat za sokove a nasuprot vitrina sa nekoliko pehara i starom old school loptom sa tekme slavne generacije protiv Celtica.

Sve u svemu odlično osmišljeno i vjerujem da će biti dobra posjećenost jer i na Zapadu grada Plava Vojska vlada!
  • pjetlić
    246
    Bio i ja, slazem se s gornjim upisom pa da ne ponavljam, al moram pohvalit mladu, poletnu i informacija punu ekipu.

Al nema kuglica za bor, nemrem se nacudit.
  • Jay
    2.9k
    Bio i ja danas, ponavljam dojmove kolega. Odmah na ulazu u centar me docekala scena gdje nekoliko ljudi seta s vrecicama i salovima oko vrata. Ekipa top, prostor odlican. Trebalo nam je ovo na Zapadu, svaka cast svima na idejama i izvedbi jer odmah na ulazu se osjecas kao da si doma.
  • criticus
    5.5k
    Imate detalje o igraonici na ovom linkuNitkoBitan

Ne piše ništa o popustu za članove. Jel omaška il djeca koja su članovi i/ili njihovi roditelji plaćaju isto kao i nečlanovi?
  • Mihael2305
    952
    Koji je otp datum kad se puštaju legići u shop?
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Jel neko kupio castore službenu trenerku ? Da li su iste veličine ova službena i ona travel ? Ako mi može neki brat javiti ako bude bio u shopu pa da proba plz . Imam travel pa mi malo komotna u xl, i može l sigurno. Ali da se ne zeznem misleći da su iste pa naručim si l a ona bude manja
  • Paggini
    74.5k
    dLand je razina najboljih svjetskih klupskih shopova, nevjerojatno dobro odrađen i koncipiran projekt.

Ljudi ne shvaćaju u potpunosti kompleksnost ovakvog zahvata i ovim putem dajem apsolutno sve pohvale ekipi koja je zaslužna za završni rezultat.

Ne bih se čudio da klubovi "većeg" renomea na europskoj razini iskopiraju ovo.

Idem napravit večeras par plavih vojnika da imam ekipu za furat u igraonicu, nema druge
  • Mihael2305
    952
    Dobrih potrošenih 300 eura danas u shopu. Lijepo se nakupilo poklona za božić obitelji i najbitnije bodovi u apk. Mogao sam promjetit da je dosta stranih (švabe, česi) ljudi ušlo u shop i iznenadili se izgledu shopa.

Svakako bomba ljepljenje stikera grupa po sjedalicama.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Dobrih potrošenih 300 eura danas u shopuMihael2305

Bit će za Bennacera :cool:
  • Crusades
    20.6k
    ako treba, vodim tuđu djecu u igraonicu!
  • Mihael2305
    952
    bit će bit će, još da su dres zajca stavili, išlo bi do 400e, ili točnije 384,15e
  • nemapredaje
    6.7k
    Hoće li se ulaznice za dland obračunavati u programu vjernosti?
  • Navijač Dinama
    11.1k
    Pikado metaFantom

Treba li ste tovarski grb u "bullseye" sa petokrakom, da ljudi koji budu to kupovali i igrali imaju dobar poticaj i trud za gađat. :halo:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.