• CastAway1986
    4.7k
    eto dobre Božićnice :rofl:
  • prefontaine
    5.7k
    Majkutimilu kakve se pare tu vrte, a nit' oru, nit' kopaju za njih. Bitno je samo IMATI:
    razvijene sportsko-kriminalne veze sa što više poznanstava, te NEMATI:
    obraza, poštenja i morala.
  • Dino
    4.9k
    razvijene sportsko-kriminalne veze sa što više poznanstavaprefontaine

Don Vito Corleone je rekao da si bogat onoliko koliko imaš poznanstava, u današnjem marketinškom svijetu je ta izjava nikad istinitija.
  • Jurki
    21k
    Zahora ak ovaj spor dobije bu zaradio vise na Martinu nego u cijeloj svojoj nogometnoj karijeri.

A i koliko moras biti tulav da uopce potpises takav ugovor?

Čudi jos vise jer Mate Baturina bio u nogometu cijeli zivot i kuzi jako dobro kak stvari funkcioniraju u tom biznisu.
  • Fatos Beqiraj
    634
    @FazeN mozes li pojasniti dodatno ovo da smo odbili Baturinu ako znas jos nesto?

Jel to jer zelimo nase gurat da ne zatvara mjesto, ili je cisti inat?
  • FazeN
    4.8k
    nisu zadovoljni s njim tamo.
    Znam da ima ponudu iz Njemačke, te znam da mu je Linolada poručila da klub mora imati za SP.
    Fabregas i Boban su se čuli dosta puta.

Što bi mi ozivljavali Comu igrača a da nam na klupi sjede Vidovic, Stojkovic ili ako dođe Jagusic.
  • DiddyGuela
    5k
    Znam da ima ponudu iz NjemačkeFazeN

Hoffenheim? :blush:
  • Miro Vugrinec
    10.1k
    Price o posudbi Baturine kod nas nije nikada bilo, a pogotovo je izmisljeno da je Baturina tražio dolazak kod nas. Nez otkud Fazenu te price. Isto tako s obzirom da znam dosta ljudi bliskih njegovom okruženju znam da je Como odbio i ponude od 4 kluba iz serie a koji su htjeli posudbe s opcijom otkupa.
  • FazeN
    4.8k
    jbg ja imam drugi info.
    Pogotovo od osobe koja je bila na ručku s Bobanom i gdje ovaj ne priča baš lijepo o Baturini više malo kafanski riječnik, te da nazad ne može.
    Također da je Como odbio ponude za Baturininu posudbu nema šanse, pošto je Fabregas osobno zvao Bobana nekoliko puta.
    Ponudu iz Njemačke ima također.
    Ovaj info garantiram svim.

P.S. - također znam igrača aktivnog kojem je Baturina rekao osobno koliko mu je teško u Comu i da mu visi SP, te da bi mu posudba dobro došla
  • Miro Vugrinec
    10.1k
    ↪Miro Vugrinec jbg ja imam drugi info.
    Pogotovo od osobe koja je bila na ručku s Bobanom i gdje ovaj ne priča baš lijepo o Baturini te da nazad ne može.
    Također da je Como odbio ponude za Baturininu posudbu nema šanse, pošto je Fabregas osobno zvao Bobana nekoliko puta.
    Ponudu iz Njemačke ima također.
    Ovaj info garantiram svim.
    FazeN

Ja koliko znam rekli su mu da će mu minutaža biti sve veca kroz sezonu i da bi do proljeća trebao postati standardan starter u Comu, a iduće sezone glavni igrač kluba kad Paz ode i da je taj razgovor obavljen prije nekih 3-4 tjedna. I sad protiv Rome je startao Baturina u prvih 11 sto također govori da price o posudbi apsolutno nije ni bilo
  • Jurki
    21k
    ova prica sa Zahorom i sad bjesomucno trazenje posudbe, dovoljno govori da Martinovu karijeru vode krivi ljudi.
    Jos bi razmel da mu stari nije bivsi nogometas, pa da nist ne kuzi.
    Prvo potpisu onakav maloumni ugovor, di Martin Zahori ustupa sva prava na koristenje imena, 10 posto od place itd.
    Te fakticki isforsiraju transfer u klub koji se natjece u ligi koja je 2-3 puta teza od hnla, s tim da ni u Hnlu nije izdominiral.
    I to sve godinu dana prije SP-a gdje je znal ako nebu igral.. da nista od svjetske smotre.

Jebeno.
  • FazeN
    4.8k
    iduće sezone glavni igrač kluba kad Paz odeMiro Vugrinec

Ovo si 100% upravu, no stvarno info ne bi izmislio pogotovo za igrača Dinama koji je dao toliko.
    Ovo je info star 20ak dana, imaju evo ljudi s kojima sam pričao u inbox o tome.
    Pričao sam s par ljudi ovdje isto koji su upućeni dobro oko Dinama i znaju za priču čak neki i više detalja.
    Kažem ti 101% da mu je ovaj to zamjerio i ne priča lijepo o njemu okolo, te da je rekao nema nazad.

Priča o posudbi je bilo sigurno jer je osobno Fabregas zvao nas klub slobodno se raspitaj.
    (I to ne jednom već nekoliko puta)
    A također Martin Baturina je jednom našem igraču rekao da mu je teško i da misli da na SP neće ići.
  • KtcGoat
    2.3k
    A realno je za sada kako stvari stoje da ce on svjetsko gledat kao i mi, na televiziji
  • Zg123
    3.2k
    Covjek odradio 4 sezone u hnlu, puni 23 godine i igra za osrednji klub Serije A pa gdje je trebao otici? Baturina ima talent ali nema dobre radne navike, da ima radne navike jednog Olica ili Mandzukica samo nebo bi mi bilo granica ali za to su i krivi bivsi treneri koji ga nisu gazili nego su mu titrali jaja, to u ozbiljnim ligama ne prolazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.