• Efes Pilsen
    14.2k
    Pa snimke su na Dinamo plus vec neko vrijeme

Screenshot-20251216-112808.png
  • Ljubs
    9
    ima snimka na d+ aplikaciji
  • Crusades
    20.6k
    Pa izbila bi revolucija od pojedinaca da se snimka do sad nije objavila. Boban bi bio svrgnut s mjesta predsjednika.
  • mali M
    9.2k
    moje isprike.. nisam taknuo tu aplikaciju već godinu dana jer je bila mrtva sadržajem.. sad imam šta gledati, hvala!
  • Thor
    1.7k
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/odrzana-redovna-sjednica-skupstine-gnk-dinamo1

Kakvo krasno priopcenje sa skupstine smo dobili...bilo je vaznijih tema medju tockama o kojima se raspravljalo... usvojili godisnje izvjesce sa dopunom, predvidjamo prihode i rashode 70-68.8=1.2 mil., zaklada dobro radi i podnesena su izvjesca!!! I to je to?
    Kao da smo "Udruga ljubitelja tratincica zimi" :roll: i ima nas u udruzi 5,mama tata,baka sin i kcer..ko na zadnjoj reklami a skupstina je odrzana u dnevnoj sobi! :clap: :clap:

[img]http://Screenshot-20250921-193429-Samsung-Internet.jpg

Kakva transparentnost za clanove,cudo :monkey:
  • jedan u nizu
    16.7k
    Ne vidim problem u ''zatvorenoj'' skupstini.

Mislim, ona zapravo nije zatvorena. Zatvorena je za javnost a ne za svoje clanove.
    Kao da javnost treba znati o takvim stvarima.
    Clanovi ce saznati. Ne odmah, ali sigurno ce se moci doci do informacija.

Nije kao neko drugo vrijeme, kada ni pod pritiskom medija, peticija i ''politike'' nismo mogli ni saznati sto pise u statutu.

Sad odjednom nam smeta sto nam netko u usta ne gura financijski izvjestaj ili ne znam sta.

Realno, od 65 000 clanova, veliku vecinu njih ne zanimaju takve informacije, i mislim da nema potrebe svima 'dostavljati' takve informacije. Dovoljno je da onaj tko je zainteresiran, to moze vidjeti.

Sad kad netko kaze da je zatvorena za clanove jer je tamo samo stotinjak ljudi, odmah mi padne mrak na oci.
    Pa birali smo ljude koji su u skupstini i koji predstavljaju nas, ne moramo mi biti fizicki tamo, ili imati mogucnost da online to pratimo i ne znam sta. Sasvim je dovoljno da naknadno dobijes izvjestaj sa toga.

Da li svih 4mil ljudi u hrvatskoj odlucuje o svemu? Da li imamo uvid u sjednicu vlade, da li mozemo postavljati pitanja ministrima i Plenkiju? Ne mozemo.
    I nitko se ne buni.
    Jer to je demokracija. Birali smo tko ce nas predstavljati u saboru i vladi, i oni odlucuju o tome. Mi nakon 4/5 godina revidiramo njihov rad i odlucujemo ocemo li ih pocastiti novim mandatom.

Tako je i sa dinamom.
    Birali smo konacne ljude koji ce nas predstavljati i koji ce u nase ime donositi odluke vezane za klub.
    Na nama je da nakon 5 godina odlucimo ocemo li im opet dati povjerenje ili zelimo druge ljude.

Ovo se samo sere da bi se sralo.
    I dam uvelike je povezano sa rezultatima.
    Da imamo 15 bodova prednosti u HNLu i da smo osigurali davno prolaz u EL nitko nebi ni spomenuo ovo.
    Ali posto eto dinamo nije dominantan kao prije, odmah idu insinuacije da je sve povezano da ''novom demokracijom'' u klubu.

Strvinari. I novinari i navijaci koji tako razmisljaju.
  • jedan u nizu
    16.7k

A sta bi ti htio?
    Zelis uvid u dnevno poslovanje kluba?
    Zelis detaljan financijski izvjestaj? Zelis znati tko ima kakvu placu? Zelis znati koliko kosta nabavka novih lopti u cent? Zelis znati tko se kad cvika kada dolazi u ured?
    Zelis vidjeti brojke sa treninga? Kako je tko trcao, koji mu je VO2 max?

Za te stvari si birao tko ce biti u klubu i tko ce te predstavljati. Ti ljudi su povjerenje dali ljudima koji brinu o takvim stvarima.
    Na njima je da brinu i odlucuju o tome, a ne da odlucujemo ja i ti.

Uostalom, da li je to bila sjednica skupstine ili clanova??
    Sjednica je za skupstinare, ne za clanove.
    Clanovi su da biraju skupstinare, a skupstinari su tu da usvoje prijedlog proracuna i plan za godinu.

Prestanite srat samo da bi srali!
  • Thor
    1.7k
    pristojno se molim razgovaraj broj 1.pogotovo ako se nekome u replici obracas. 2. Potrebno je znati neke procese da bi o njima mogao argumentirano razgovarati.
  • Thor
    1.7k
    Clanovi ce saznati. Ne odmah, ali sigurno ce se moci doci do informacija.
    Mogu i moraju clanovi saznati. Pojedini dokumenti se moraju objaviti i dostaviti javnim registrima a za ostalo necu ni spominjati ovdje i davati ideje.
    Stvinari....navijaci velis?
    Malo lakse sa takvim usporedbama i nazivima ne bi bilo na odmet. Ostalo ne bih komentirao jer ocito nisi dovoljno informiran pa pises stvari koje ne znas ili nisi upucen u procese upravljanja,izvjestavanja itd. itd.
    Lakse samo molim sa takvim generalnim zakljucima i epitetima. Raspravljamo i imamo na to pravo. Reci kaj mislis ali u granicama pristojnog kolko/tolko. Pls
  • Dino
    4.9k

Ponekad u poslovnom svijetu nije dobro javno otkriti sve karte. Ako drugi klubovi nanjuse da smo u nepovoljnijoj financijskoj situaciji, imat cemo losiju poziciju u pregovorima u transferima. Ako pak skuze "da smo puni ko brod", dizat ce cijene za nas i opet ces bit u losem polozaju. Jako podrzavam zatvorene financije i omertu u legalnim okvirima. Ono kaj se mora prijavit drzavi jednostavno se mora, a kao nije nuzno radije bih da moja znatizelja bude cijena bolje pozicije mog kluba u ostalim aspektima poslovanja.
  • Thor
    1.7k
    to kaj netko zna ili ne zna sto se tice financija za trgovinu igracima je po meni ne dobar argument jer ionako sva financijska izvjesca i revizije moramo dostaviti i ona ce u konacnici biti javna kako prema drzavi tako i radi financijskog fer playa prema uefi i fifi.(vidi kaj se gubavima dogodilo ili pak sad MunC ili Juventusu...) dakle, financije moraju stimat na cent i biti transparentni. A oni koji se bave tim biznisom u nogometu sigurno znaju doci do svih potrebnih podataka.
    Uopce ne sumnjam u ispravnost tih podataka i njihovog vodjenja i knjizenja, samo eto to je jedan od dokumenata koji bi clanovi trebali znati. Bilo je tu jos i drugih stvari koje su se raspravljale ocito a koje se ticu upravljanja klubom i buducnosti kluba i koje mislim da bi sigurno zanimalo clanove koji su birali tu skupstinu i vodstvo. Ne smatram i ne trazim da se svaki i najmanji detalj objavi ili bude dostupan ali bitne stvari svakako. A ovo priopcenje clanovima je stvarno ispod svakog nivoa. Pa cak i ponizavajuce. Ispada kao da se njih 50 skupilo i donosilo odluke a koje i kakve,kaj vas briga! Birali ste naspa sad mi radimo a vi to nemrete znati ili mi cemo vam reci kaj smijete. Bas nedobro komuniciranje. Po meni neprihvatljivo za demokratski klub. Bas sam razocaran tim i takvim pristupom.
  • NitkoBitan
    33.9k
    Navodno je Zvone kazao kako se bez njegovog znanja ne moze ni WC papir kupit.
  • Thor
    1.7k
    https://www.youtube.com/live/ARpIwpgYICA?si=_zUEPwECmXUMO6Ee

https://www.record.pt/futebol/futebol-nacional/liga-betclic/benfica/detalhe/proposta-de-regulamento-eleitoral-da-direcao-de-rui-costa-chumbada-o-que-acontece-agora?ref=Detalhe_Relacionadas

Tako to rade transparentni klubovi na koje smo se kao ugledali i prepisivali statute i konzultirali ih!
    Poglavito FC Benfica. Nema bas direktnog prijenosa kao Barcelona koja sve prenosi uzivo ali ima na klubskoj televiziji. Skupstine se rade u dvoranama i svi clanovi mogu doci tko zeli na skupstinu postavljat pitanja. Znaju biti i povisene tenzije pa i carke.
    U u Barceloni i u Benfici clanovi direktno sudjeluju na skupstini i pitanjima i sve je javno za clanove koliko got moze biti.

Mi imamo priopcenje da se raspravljalo i donosile se odluke bez pristupa javnosti clanova! Cak ne znamo ni koji je bio dnevni red!
    Sramota! Poraz demokracije i transparentnosti i nepostivanje clanova.
    Pa nek se ljuti tko got hoce! Nema opravdanja za ovo. Kao dugogodisnji aktivan clan ne prihvacam takav odnos kluba prema clanovima i smatram ga nekorektnim i tocka!
  • Jos-Optimus
    8.4k
    doslovce si neki dan imao članski dan kakav nemaju navedeni klubovi. Evo ti ovako najpristojnije što mogu, sere mi se više od jadikovki i plakanja svaki Božji dan o nekakvim pravima. Što bi ti točno iščitao iz izvješća? Sve što nas zanima ćemo znati na vrijeme. Nije ovo jedina skupština, neke se stvari formalno moraju odraditi. Oprosti, ali nakaradni ste mi svi vi koji tu zahtijevate podatke, a ne razumijete (skupa sa mnom) elementarne knjigovodstvene procese. Pusti ljude koji su izabrani da rade svoj posao. Ako ti se ne sviđa, na idućim izborima glasaj za neku drugu opciju koja će svaki dan *ebeni izvještaj o stanju u klubu stavljati na jumbo monitor ispred zoološkog.
  • masacusec
    6.9k
    Imamo indicije da je na skupštini bio grupni seks (s obzirom da su možemovci uzurpatorski/predatorski preuzeli klub), stoga nije bilo live prijenosa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.