• Kvasina
    111
    Jesi to sam smislio ili ti je netko pomogao?
  • ElDorado
    8.4k
    @Kvasina svaka čast, jedini pravi Dinamovac u podcastima gdje sudjeluju tovari. Roglić je još kao objektivan. Jedino mi stvarno nije jasan tvoj frend koji može tvrditi da je Bennacer sapleo Sigura. Kao i ono sramotno slinjenje nad ponašanjem Mišića. Još jednom svaka ti čast.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Dobro im je rekao da bi 90% navijača Hajduka Mamiću kip na rivi napravili da je njima sve te trofeje donio i ne bi imali problema s načinom…Istina 100%.
  • serbus
    5.6k

Jel imaš možda link na taj podcast da poslušam malo ?
  • cron1ck
    2.2k
    Screenshot-20251216-222618.png
    Šta ovaj tepe?
  • Niko1986
    4.9k
    Šta ovaj tepe?cron1ck

Vjerojatno njegov pametni komentar na to što novinari ne mogu sutra na skupštinu
  • Jurki
    21.1k
    Vjerojatno njegov pametni komentar na to što novinari ne mogu sutra na skupštinuNiko1986

A zbog cega bi novinari trebali biti na skupstini?
    Dal je svaka sjednica vlade otvorena za javnost? Nije, pa ne seru toliko, a politicari trose novac svih nas.

Financijski plan bu tak i tak objavljen, a to vjerujem njih najvise zanima da mogu srat koliko smo para potrosili.
    Kaj se planova u vezi kampa/stadiona tice, to bu isto objavljeno kad za to dojde vrijeme.
    Kak god nas sve zivo u vezi Dinama zanima, al bome svaka sitnica ne mora izaci u javnost.

Uostalom, kak bi nasmrkani rekel: sta te boli kurac koliko imamo. Puni smo ko brod.
  • jakov1
    1.3k
    Otvorim iz znatizelje i gospodin tovar kaze da Dinamo gubi od treceg esalona europskog nogometa, a na pitanje tko je drugi kaze "Galatasaray i takve ozbiljnije ekipe"...
  • Niko1986
    4.9k
    A zbog cega bi novinari trebali biti na skupstini?
    Dal je svaka sjednica vlade otvorena za javnost? Nije, pa ne seru toliko, a politicari trose novac svih nas.
    Jurki

Ne kažem ja da trebaju biti, pitanje je bilo na šta se referira klaun sa slike
  • Filip 91
    2.1k
    Taj je inače jedan od najobjektivnijih tovara, onda znaš kakvi su ostali.
  • ElDorado
    8.4k
    a i taj je počeo lupati. Da u koprivnici dinamo nije igrao nista posebno jer je slaven bio uzasan.
    Inace Tribina s trijumviratom tovarčina kojima se pridruzio i krmak Šapit. To nisam imao zivaca slusati. E moj Karlo sa sjevera….
  • Jurki
    21.1k
    Ne kažem ja da trebaju biti, pitanje je bilo na šta se referira klaun sa slikeNiko1986

Ocito mu je ukinuta akreditacija za "prijenose" utakmica pa sere.

Kak se veli "ne laje kujsa zbog sela, nego zbog sebe".
  • lukaoj
    95
    Taj Deda je meni pao u ocima kad je bila ona situacija Jarni Petkovic pa je snimio neki video i u njemu se hvalio kako je na Rivi u Hajdukovom dresu gledao neke njihove utakmice u Europi. Kurac si ti, a ne Dinamovac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.