• vjeko1701
    21.5k
    Također na pregovore bi trebali doći i ljudi koji rade s Livajom, ali i Čuićem, alternativni izbor za napadača.FazeN

Molim te da im Livaju zamjeni Čuić, hahahahahaha. Please. Jel tražim previše?
  • rioda
    12.3k

Ja isto čitam i ne vjerujem. Dobro da nije i Dabro u konkurenciji
  • vjeko1701
    21.5k
    Kaj je najgore, jasno da se Čuić bolje uklapa u Garcijin nogomet, al Garcia je 2-3 loše utakmice udaljen od smjene, kaj se sa njegovim riskantnim build-up nogometom može dogoditi. Neka standarna HNL zamjena tipa Carević neće nastaviti njegov stil nego će se prebaciti na standardne HNL postavke.

U tome ako ostanu na Čuiću i Šegi kao napadačima, lako će postat među najsterilnijim ekipama HNL-a. Neće imati nikog da izmisli šansu ili gol na klasu. Sve samo radni ofenzivci koji mogu trčat.
  • FazeN
    4.7k
    Navijači Hajduka: "DiNaMo NeMa NoVcA zA JaGuŠiĆa NiŠtA oD tOgA"

Navijači Hajduka: "Otkupit ćemo Almenu uskoro, iako nemamo pravo na otkup Saudijci će nam ga dati jeftino, i Almena će se odreći Saudijske plaće za onu u HNL-u"

A mati moja da mi je jedan dan tako živjet s tim uvjerenjima, ni brige ni pameti
  • T90d
    2.5k
    Igrao sam za neke male klubove i za Sevillu. - Ivan Papučar Rakitić
  • Gringo
    620
    Rakitić: Da me sad nazovu iz Seville, sutra bih sjeo u avion

Ovo je valjda već sada treći puta da se kroz medije nudi Sevilli...malo jadno
  • vjeko1701
    21.5k
    Nije nešto slično rekao i za Basel prošle zime? U smislu, da su ga nazvali, sad bi bio tamo.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Taj ne zna jel doso il poso...

IMG-20251216-132023.jpg
  • Mihael2305
    950
    Kakvu mu to drogu miješaju dolje u tovarlandu, strašno :rofl:
  • Omake
    14.1k
    Florentino Perez će biti prvi čovjek u povijesti koji će tražiti baš naše suce jer su Bellinghamu svirali sličnu situaciju onoj Rebićevoj.
  • Peškaman
    8.4k

Mora im se priznat' da imaju jake izgovore i opravdanja.
  • Pacho
    11.9k
    "Prvog dana sam rekao supruzi Raquel: 'Što da obučem?

A18Zbr2L5LL._CLa%7C2140%2C2000%7CA1yev4VrCeL.png%7C0%2C0%2C2140%2C2000%2B0.0%2C0.0%2C2140.0%2C2000.0_AC_UY1000_.png
  • Mr Anderson
    15.7k
    mogao bi ici on brzoIvdzo11

A kud može otići? Sumnjam da bi išao u neke egzotične lige ako mu ne ponude ozbiljnu lovu, a pitanje može li to više dobiti.
    Eventualno da ga pozove neki Kebabspor ko što je ovaj Petkovićev.
    Bolje europske lige su prošlost za njega.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Molim te da im Livaju zamjeni Čuić, hahahahahaha. Please. Jel tražim previše?vjeko1701

I još Garciu Carević.
  • Krizy
    64.3k
    Situacija br. 4: LOKOMOTIVA - HAJDUK (54. minuta); prekršaj u napadačkoj fazi (APP)

U zračnom duelu dvojice suparničkih igrača, gostujući igrač br. 9 (Rebić) je koristio obje ruke, ispružene u pokušaju odigravanja lopte glavom. U tom trenutku lijeva ruka gostujućeg igrača udarila je u lice suparničkog igrača br. 18 (Šitum). Napadačka faza se nastavila i gostujuća momčad postigla je pogodak, a sudac (Erceg) i VAR (Zebec) su ga potvrdili.

Gostujući je igrač napravio prekršaj zbog pokreta lijevog lakta prema licu suparnika. Ako usporedimo pokret obje ruke možemo uočiti jasan pokret lijevog lakta za razliku od desnog. U ovoj vrsti zračnog duela igrači moraju biti oprezni kako bi izbjegli izbočen položaj lakta koji može ozbiljno ugroziti sigurnost lica suparnika.

Budući da se ovaj prekršaj dogodio u napadačkoj fazi, VAR je trebao intervenirati i preporučiti sucu pregled situacije (OFR).

Dodajmo da se na snimci VAR komunikacije na službenoj stranici HNS-a čuje se suca Ercega kako govori "ja ne vidim lakat, ja ne vidim lakat", iako situaciju nije išao pogledati na OFR
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet