• ElDorado
    8.4k
    Meni je on, bez obzira na sve reference, najveće razočarenje a najviše sam nekako vjerovao u njega. Da li je precjenjen, da li igra krivu poziciju ili ima neki drugi problem ne znam.
  • Omake
    14.1k
    I meni isto. Daleko najveće
  • Dinaminjo
    1.8k

Jel imas heatmap europa i hnl
  • rioda
    12.3k

Imaš li i heatmap, da vidimo koja mu je prosječna pozicija u HNLu i Europi? Rekao bih da je u HNLu puno više pozicioniran pa je to sigurno dio razloga za ovakvu statistiku
  • Orc123
    14.2k
    Ne znam kaj da kazem za njega. Ja bi ga transferirao dalje ako dođe neka ponuda sa odstetom, cca 2mil eura. To sigurno vrijedi. Ja ga ne mogu svrstat ni na jednu poziciju. Kako bi on igrao 6icu i otvarao napade? Pa on bjezi od lopte i full je nesiguran u pasu. Progresivna dodavanja nema, nema tocnu dugu loptu, nema smisla za kombinatoriku. Ono kaj mi se svidjelo na pocetku je da fino i pametno trci, pokriva prostor iako nije brz, tj. Spor je i trom. Trkom podsjeca na Sucica ali to je jedino po cemu podsjeca na njega. Cak i z duelima slab, i u skoku iako je visok.

Sad mi izgleda bez energije, los prema nazad, a to mu bio forte na pocetku.

Bas tesko razocaranje kao i Villar.
  • Zagi
    13.7k
    Rekao bih da je u HNLu puno više pozicioniran pa je to sigurno dio razloga za ovakvu statistikurioda

Nažalost niti to nije razlog.
    ljubo.png
    soldo.png

Samo HNL , Soldo prošle sezone u Osijeku i Ljubičić ove u Dinamu. Ista pozicija isturenog veznog, ista uloga smetanja izgradnje suparničkih napada.
    Puno lošiji u baš svakoj statistici.
  • Omake
    14.1k
    pokusat cu kasnije s Sofe skinit, jedino ima na njihovoj aplikaciji. Pitanje je zašto i Stojkovic (ova i prosla sezona), i Baturina lani, i Zajc ga u većini defenzivnih kategoriai šišaju za duplo. isto tako progresivna dodavanja su mu na dnu lige, a kada staviš na tu poziciju Stojkovića ili Zajca oni su tamo gdje bi visoka 8 ili 10 trebala biti. Fantomski igrač kada igra u HNLu, a jbg dogurao preko 900 minuta.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Na početku sezone ak već nije kreirao ništa, barem je imao taj ulazak iz drugog plana gdje se često nalazio u šansama ili poziciji da kreira gol šansu. S vremenom se i tu ugasio, nevidljiv u svim segmentima još od Maccabija.
  • DiddyGuela
    4.9k
    On bi nama trebao biti ono sto je Pukštas tovarima. Kvalitetom u duelu,tempu i ulascima iz drugog plana kompenzirat nekvalitetu u tehnickom segmentu igre gdje niti jedan niti drugi ne briljiraju. Pitanje je zasto Ljubicic nije u stanju igrati na tom nivou barem u HNLu. Ono sto sam govorio od pocetka sada je dobilo potvrdu u konkretnoj statistici. On je igrac manje a ne onaj koji radi puno nevidljivog posla na terenu. Nazalost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.