• NitkoBitan
    33.8k
    Do zadnjeg centa :hearts:
  • Navijač Dinama
    11.1k
    Ja mislim da su naši suci jednostavno loši. I da se treba smiriti s ovim kmečanjem jer zaista zvučimo kao oni.Jos-Optimus

Teško da možemo biti toliko toksični ko i oni tamo dole, majstori hypeanja drva u neke Messije i Ronalde, preuveličavatelji, sve nenormlano i nemoralno pretvarat u sve normalno i moralno itd itd.

Da smo i mi(dinamov puk) toksični jesmo, primjer odigramo jedno poluvrijeme loše i ispod očekivanja, idu koplja,vile, zapali šefa, stanicu, štalu i sve što hoda i postoji u i oko kluba, naravno ako pobjedimo kićenje zlatom, i recimo internet emoji poput plavog srca ili :strong: i sve valja sve je u redu.

Vezano za ovaj prvi dio, ovo sam isto kao i ti napisao na mislim temi HNL-a prije par mjeseci, jednostavno su naši(hrvatski) suci loši.
    Kad god netko od njih sudi Dinamo-Hajduk ili sudi jednoj od te dvije ekipe, uvijek padnu pod neki pritisak i onda se totalno pogube. Bez obzira jel to bio Kolaric(za kojeg i mislim da nas čak i nije on oštetio, nego Bebek i tko je već bio u VAR-u i zvao ga ispravljo situacije i slično jer je Kolaric i priznao gol, svirao i penal nad Mikiću itd itd) pa onda Bel na kojem vidiš da je neznalica.

Erceg na kojeg se i ovdje na forumu drkalo i šiljilo pogotovo nakon onog derbija dole kad smo 3-1 dobili, iako je i derbi odsudio tako da je imao nekoliko očitih grešaka u koracima i pogrešaka i na našu i na njihovu štetu. Pajač i ostale da ne spominjem.

Dok ne dođe neka novija generacija sudaca suđenje ce biti takvo kakvo jest, da li je Hajduk bio povlašten, povlašteni su oni bili oduvijek od pamtovijeka valjda, samo to neko glumljenje imaginarne žrtve pa bi netko rekao da se cijela država i sve urotilo protiv njih u periodu od 2000-2020te, oa zadnjih 5 godina eto vraće im se za sve ali im fali titula do totalnog ludila, iako vjerujem da bi taj dernek bio vjerovatno najgori možda ikad viđen u povijesti Hrvatske(ovih zadnjih 30 godina).

Dobro je da mi ne izlazimo javno za ništa, da se možemo žalit na suđenje, sigurno da možemo, međutim mislim da način javnih i/li svakodnevnih malte ne priopćenja u rangu nekakvog istog tog hajduka, ili što rade Sarajevo i Željezničar u BIH koji time opravdavaju svoju lošu igru, funkcioniranje i formu(ajde Sarajevo uvatilo neku formu kao, al tjt.) nije sigurno način.

To ljudi koji su u upravi, Boban i ostali moraju pritiskat i obračunavat se, ili mi ovdje anonimci preko svojih mailova, nešto će morat urodit plodom, oni koji su jel zaduženi, ali u tajnosti, ili ako imamo koga od naših ljudi u ionako korumpiranom i političkom nogometnom savezu, pa onda neka oni.

Ovako najbolji za sad i jedino trenutni način je da to pokažemo na terenu, teren je jedino mjerilo, mi ako izađemo kao što smo jučer izašli u Korprivnici, sa onakvim gardom, htjeljen, igrom, mislim da nas i preloša sudačka organizacija, ostale ekipe, cijeli taj tovarski skup i svi ostali mogu kolektivno ruku pod ruku uhvatit nas za onu stvar.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    apsolutno sve točno, od A do Ž
  • Droljo
    23.4k
    odigramo jedno poluvrijeme loše i ispod očekivanja, idu koplja,vile, zapali šefa, stanicu, štalu i sve što hoda i postoji u i oko kluba, naravno ako pobjedimo kićenje zlatom, i recimo internet emoji poput plavog srca ili :strong: i sve valja sve je u redu.Navijač Dinama

E toooo. Fenomen ovod. Malo deru jedni te isti a ima i nekih koji samo deru kad je loše i ovih drugih koji rokaju samo kad je dobro. :lol:
  • antecacic
    283
    Slaven bila naša najbolja HNL utakmica ove sezone te uz Fenerbahče doma najbolja općenito.

Ugodno sam iznenađen!

Ipak istaknuo 2 stvari što su mi se u pozitivnom i negatvinom kontekstu upale u oči:

+ Kovačević vadi Mikića u 35. minuti jer percipira rizik od crvenog kartona. Valjda mu je školovanje sa Stojkovićem pomoglo. Uglavnom, plus!

- 75. minuta vodimo 5:1 i on ubacuje Villara u igru. Nije tu problem što ja osobno smatram da je Villar teška prevara od igrača i to što je dovođenje njega jednaki benefit kao da je Boban uzeo 3 milijuna EUR i zapalio ih na roštilju subotom, nego to što je na klupi bio jedan naš (nadajmo se da neće otići usprkos ovim najavama od strane menadžera da će se tražiti druge opcije) generacijski talent Leon Jakirović. Ovo je već 5 ili 6 utakmica da smo mogli dati dečku neke minute da skuplja iskustvo, mi smo se odlučili za Vidovića da uđe na neprirodno desno krilo i Villara da uđe kao 5. zamjena na 5:1. Ako mali ode na zimu, to će biti skroz razumljivo. Tko bi ostao na njegovom mjestu!

Protiv Lokomotive nemamo Bakrara i Bennacera, ali nemaju ni oni 2 startera radi kartona uz par rovitih. Mislim da će biti ok!
  • marcio amoroso
    47.7k
    Protiv Lokomotive nemamo Bakrara i Bennacera,antecacic

Možda je ovo odgovor na ovo:

mi smo se odlučili za Vidovića da uđe na neprirodno desno krilo i Villara da uđe kao 5. zamjena na 5:1.antecacic
  • Zagi
    13.7k
    Vidović ili Topić imaju smisla i to je bilo očekivano.
    No ako je to bila primarna koncepcija ,druga zamjena je trebao biti Soldo.

Villar ti odlazi , Soldo je taman odigrao par vrlo dobrih tekmi.
  • antecacic
    283

Sumnjam da je Vidović desno ozbiljna opcija. On ove sezone nije bio dobar ni lijevo gdje ima i nekog iskustva i može se izvlačiti na šut, ali ok!

Soldo je bio opcija prije Villara u prethodnim utakmicama i zadovoljio je rekao bih i navijače i struku, ne znam gdje se i kako uklapa Villara s tih 15 minuta na 5:1 dok nam generacijski talent od tuge gleda u pod na klupi.
  • Zagi
    13.7k
    Isto tak kaj baš sve te poklonjene minute za talente mora dobiti Varela? Baš je mogao/trebao dati malo prilike Jakiru na 5:1....
    Nagradi malo i druge. Leon je bio jako dobar na u17 prvenstvu. Ovo je baš bila dobra prilika.
  • NitkoBitan
    33.8k
    generacijski talent od tuge gleda u pod na klupi.antecacic

Mrzim patetiku!
  • Fatos Beqiraj
    597
    @Zagi od kud sad to da Villar odlazi?
  • Zagi
    13.7k
    Bio je onaj neki članak o interesu Deportiva, a i bez toga poprilično je očito da nekaj tu ne štima i da će biti prvi na listi za odstrel.
  • prefontaine
    5.7k
    Mrzim patetiku!NitkoBitan

Patnje mladog generacijskog talenta.
  • fakin
    2.3k
    nemamo bennacera i bakrara protiv lokomotive, znači kod kove ulaze ljubičić i topić umjesto njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet