• gledatelj
    1.1k
    Izletio mi video na Instagramu Dinama di je par igrača snimilo kao neki promotivni video u suradnji sa Favbetom i vidim Varela tamo. Zar nije to protuzakonito? Ipak je on maloljetan, a snima reklamu za kladionicu. Mislim da bi klub trebao pripazite na takve stvari. Možda i nije protiv zakona, ali svakako nije baš najbolje.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Pa Favbet i druge kladionice imaju djecje igraonice ispred stadiona prije utakmica. Ako to moze...
  • gledatelj
    1.1k
    To je već bilo jednom po medijima isto
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    IMG-5512.jpg

Kako se vama sviđa novi opis profila na Dinamovoj instagram stranici? Meni bi bilo bolje da se napisalo na engleskom.
  • pešća
    758
    Meni bi bilo bolje da se napisalo na engleskom.Ijayi Atiemwen

Zašto? Ionako postoji automatska opcija prijevoda.
  • Josip Frank
    87
    Kakve su ovo sad fore, hoćemo se kompleksirat na ove pizdarije kao neki...
    Najveći smo, to je neupitno, ali ovo mi je u razini onoga zdravi i veseli bili dobrodošli na stadion najvećeg hrvatskog kluba ili kako već... glupost baš
  • NORTE
    21.6k
    Ne vidim razloga zašto ne bi pisala ta činjenica.

dinamo je najveći hrvatski klub.
  • Carrasco
    6.8k
    Bilo mi je zanimljivo citat komentare ispod objave pa mislim da ne bi bila losa ideja kad bi na ovakav nacin podijelili par ulaznica na nekoj utakmici.

20251205-143540.jpg
  • Carrasco
    6.8k
    Ova zadnja objava je baš komična. Kao podržavamo borbu protiv ovisnosti, a glavni sponzor nam je kladionica.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    Cijela fanzona u motivima favbeta, svaka ona igra tipa nogo-tenis, ona velika meta koja se gadja loptama s cickom, sjedeci stolovi za nogomet,... sve u motivu favbeta i onda netko ima obraza raditi kampanje protiv ovisnosti.

Mislim kome su namijenjene te igre, sigurno nece ekipa od 50 godina se zabavljat na tome, nego najmladji.

Onaj nakaradni tunel na stadionu isto postao perjanica favbeta. Na instagramu nagradne igre i promocije ako zapratis favbetovu stranicu.

Mislim ok kuzim favbet je sponzor, ali evo da mi se kocka i kladi, a ne privlaci me to ni najmanje i sve najgore mislim o tome, zadnje di bi otisao je favbet je samo radi toga koliko su agresivni u promociji.

Bombardiranje navijaca s tom emanacijom zla prelazi svaku mjeru, normalno da ce djeci u podsvijesti ostati slika kladare i to sigurno ne moze dobro utjecati na njih.
  • Filip B
    244
    To je bolesno, ali je prelika drustva. 98% reklama na TVu na poluvremenu i oni odvratni pop-upovi tijekom utakmice su reklame za casina, online casina i kladionice. Ta ekipa ima lovu, produkciju reklama mozes maltene napravit u AI-u koliko su sugave i trashy i mozes ih rokat nonstop.

Eticki gledano, klub moze odbiti novac - ali doslovno se liga zove po kladionici, dzabe je. Kao clan kluba koji zeli vidjet rast i razvoj, mislim da treba biti pragmatican i uzet lovu gdje moze. Kao covjek upoznat s drugim ovisnostima od kojih sam se othrvao (cigarete i alkohol) ovo je sumrak i zao mi je ljudi koji se muce s kockom.

Ovdje drustvo/drzava mora ukljuciti alarm, kockarnice i kladionice su pretjerale.
  • austrijanac
    8.8k
    Ovdje drustvo/drzava mora ukljuciti alarm, kockarnice i kladionice su pretjerale.Filip B

Pa zadnji zakon donesen je doslovno u tom smjeru?
    Nema reklamiranja(osim sporta), aparati izbačeni, ne smiju biti vidljivi veliki natpisi, blizu škola i crkvi također zabrana.

Puno toga se mjenja s 2026.
  • serbus
    5.6k

I onda u Draškovićevoj automat klub doslovno spojen sa zgradom škole :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.