• NitkoBitan
    33.8k
    250 bodova dolazak za program vjernosti (1/4 kupa) :party:NitkoBitan

E pa necete bando iz Kurilovca! Otimat clanovima Dinama kruh, ovaj bodove uz ista...

Ak mi bude falilo 200 bodova za dres ili duksu...
  • KtcGoat
    2.3k
    Uvijek na prvu mijesam Kurilovec i Kumrovec
  • Niko1986
    4.9k
    Moram priznati samo da je tvoj komentar urodio plodom jer su počeli na fb stranici nogometna škola Dinamo objavljivati rezultateZagreb1992

Opet nisu objavili ni juniore, ni kadete, ni pionire.
  • Zagreb1992
    2.9k

Vidio sam da su neke objave počeli stavljati ...a ostalo nisam popratio baš
  • lukaoj
    88
    ja bih svakako uveo kao u Njemackoj da je nizeligas uvijek domacin protiv prvoligasa. U ovom sustavu nema potrebe da mjenjamo domacinstva, izvuceno je da smo mi domacin. Inace HNS jako boli neka stvar za kup i superkup, ovaj sustav kvalifikacija sa nekakvim koeficijentima je nesto najgore kaj sam vidio u svijetu nogometa. Doslovno Vukovar mora igrati kvalifikacije koji je prvoligas, a Zagreb je do prije 2 sezone imao direkt plasman zbog tog koeficijenta. Takodjer to sa odgodom utakmica u kupu, to ima samo u Hrvatskoj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.