• Noel
    21.5k
    Kako pišaju po Dinamu. Svi.
    Liga,sudci,savez,mafija,politika,država,novinari..

Tak nam i treba. Jebala vas šutnja, ručkovi i večere i slikanje u loži sa mafijom i "pokazat ćemo sve na terenu". Di je purgerski ponos? Di je borba?

Tolke godine odricanja, mučenja, borbe za pošten i demokratski Dinamo da bi na ovaj način se gazilo i pišalo po Dinamu?
  • Dinamovapriča
    828
    Riješili se crvene zvezde, dobili splitski hajduk.
  • ElDorado
    11.2k
    Nije mi uopce namjera hvalit Garciju ali lik je stavljanjem Šege na špicu promijenio sve. Vodi im presing i zabija i asistira
  • Filip85
    1.3k
    Koliku glavu ima, trebalo bi mu bacit lubenicu u vugla :lol:
  • Mr Anderson
    19.4k
    A i Lokomotiva isto smiješna ekipa.
  • badjibadara
    9.6k
    Nije mi uopce namjera hvalit Garciju ali lik je stavljanjem Šege na špicu promijenio sve. Vodi im presing i zabija i asistiraElDorado

Garcia fenomenalno odradjuje posao sa novim igracima... Potentni Erceg na desetki je iznenadjenje sezone, dok Kolaric sa desnog krila pogadja u trepavicu.
  • Masto
    1.5k
    zato i kažem nek budu hrabri i žale se na suđenje jer su barem po komentarima ovdje oštećeni
  • Carrasco
    7.2k
    Lokomotiva osam utakmica bez pobjede, zadnji put dobili nas
  • hardek
    10.1k
    A i Lokomotiva isto smiješna ekipa.Mr Anderson

Istina, ali i dalje me strah te utakmice. Što više govori o nama
  • Zagi
    17.7k
    Par minuta gledao tekmu , vidio oprošten crveni Bambe i nesuđeno igranje rukom Rebića.
    Snimka gola, lakat u lice.
    Umjetna neizvjesnost lige se nastavlja. Glavna zvijezda lige Mateo Erceg.

Jebeš ti ovo.
  • Crni86
    21.9k
    Pa vi pricajte i dalje o slucajnostima….

Pustit ovo danas, a sudit prije 7 dana nevidljiv dodir benaccera. Slucajnost…

Osvjestite se svi skupa.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Kako stvari stoje s tim tko nas vodi i kako izgledamo dobit će nas opet
  • eol12
    940
    Uvjeren sam da će lokomotiva biti idući vikend ozbiljnija momčad
  • Zg123
    3.6k
    Pogodite protiv koga je zadnji put Loksa uzela 3 boda...od tada su izgubili od Istre, Gorice, Varazdina i sada Hajduka i remzirali s Rijekom, Osijekom, Slavenom i Vukovarom.
  • nwankwo646
    1.2k
    Slijedeći vikend ćemo opet strepiti, tužno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.