• Kujtim Shalla
    7.8k
    Najzajebanije je od svega to što mi možemo laprdati koliko god hoćemo ovdje ,jel neko za Dinamo ili nije ,koga treba i za koliko kupiti. Ali jedina istina je ta da niko nezna jel neko igrač za Dinamo dok ga se ne dovede . Nije isto riskirati milju i postotak za nekog igrača i 3 plus milje . Ja bi na primjer prije doveo Matkovića za milju nego Jagušića za 4,5 koliko traže već traže. Nije lako nikom u klubu. Možemo sad svi pametovati ,da smo ga trebali kaparisati ljetos ,sad mislim da je prošao voz. Ozbiljne su to cifre za kupiti pa se nadati najboljem. Kod nas pod ovim trenerom i jedan villar nije dobar o već je otpisan od mnogih ,a lik nije startovao mislim sve skupa u 5 utakmica , tako i Ljubičić, Stojković igrači koji imaju puno više minuta od njega. Opet za neke sitne novce ako je prilika onda bi rado doveo Matkovića ,kako je kolega @blue heart 72mislim naveo ,i meni vuče na mandzu malo, može i on na krilo pa ulaziti u sredinu kao Bakrar. Meni je bilo smiješno Bakrara da su stavljali da ga se dovodi kao opcija za krilo. Ispade da je tu najproduktivniji. U svakom slučaju, bit će interesantno vidjeti uskoro šta nam je plan
  • ElDorado
    8.2k
    Jedini plan koji osobno vidim je dovesti trenera koji će ovaj potentni roster ukalupiti u neku smislenu organiziranu igru koja ce onda izbaciti i pojedince i tek tada moci cemo zakljuciti tko je taj tko nije.
    U ovom kaosu od igre ne vidis nista.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.