• The Undertaker
    9.3k
    Imamo li dobrog i prespektivnog golmana kojemu treba dati šansu? Da li su to Filipović i Nevistić? Očito da naša struka misli da nisu jer u protivnom ne bi ni razgovarali sa Livakovićem. U situaciji u kojoj smo mi trenutno, Livaković je dobar i kao prelazna opcija i kao trajno rješenje.
  • wolfgang14
    3.4k
    Realno da, sad razmišljam ako nećemo igrati knockout fazu EL i nisam nešto previše zagrijan za Livija ako će biti tu samo do ljeta. Vjerujem da i s Filipovićem možemo uzeti titulu

Ne kažem da sam protiv dolaska ali sam sad neutralan, ako dođe super, ako ne dođe isto okej
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Imamo li dobrog i prespektivnog golmana kojemu treba dati šansu? Da li su to Filipović i Nevistić? Očito da naša struka misli da nisu jer u protivnom ne bi ni razgovarali sa Livakovićem. U situaciji u kojoj smo mi trenutno, Livaković je dobar i kao prelazna opcija i kao trajno rješenje.The Undertaker

Livakovic je realno odlican golman samo zanima me hoce i njega busit s obzirom da primamo 10 golova u 2-3 utakmica. Ako ce ga dovodit definitivno treba rascistit ostale jer i onaj mali Slovenac je potencijal a igrat ce malo sutra izgleda.
  • Jurki
    20.9k
    onaj mali Slovenac je potencijal a igrat ce malo sutra izgleda.BornaPŽ1986

Mali Slovenac mora prvo ispeci zanat u drugoj ligi, kaj i bude iduce sezone.
    Baciti ga sad u vatru moze biti pogubno i za klub i za njega.
    Ima za njega vremena i ne treba zuriti s njim.
    Jednom smo vec napravili takvu pizdariju, ne treba opet. (Šemper).
    Zagija treba penzionirati, a Nevistica prodati.
    Livi i Filipovic su cisto dovoljne opcije za portira.
    U slucaju ako Livi bu kod nas do ljeta, ima dovoljno vremena da se prekopa trziste i najde dovoljno dobrog golmana za "jedinicu".
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    E da je to samo Semper. Cavlina, Horkas.. Mogli smo unazad par godina ako vec nismo proizveli golmana dovest nekog za smijesne novce (Majkic, Pandur prije). A ovako nabacujemo koga stignemo.

Puno smo dali ljetos na igrace a rijetko tko se istice, od neceg cemo moram i zaradit. Ovakvom igrom cemo izgubit dosta na vrijednosti a imamo igrace od par milijuna eura koji bi trebali biti buduca zarada.
  • Dinamo-SB
    803
    Nažalost,logična odluka Fenera da želi samo posudbu,a ne klauzulu za otkup. Svjesni su da mogu veću cijenu za njega dobit nakon SP-a. Iz njihove perspketive stvarno nema logike nam ga prodati kad su svjesni da nakon epizode u Dinamu i nakon SP-a mogu za njega dobiti veću cijenu. Nažalost, u pravu su. Ne znam da li postoji kakva opcija da se za nekog našeg igrača zaintresiraju pa da se tu napravi neka trampa jer u protivnom ja ne vidim zašto bi oni pristali na transfer. Ali OK, nama je potreban golman, Liviju ne treba prilagodba, svakako ga treba uzeti i na posudbu.
  • Amigo86
    55
    Ma Dinamo nije jedino problem golman, fali jedan kreativac pravi kreativac...Soldo misic ljubicic niti jedan nema neku tehniku samo pas iza...Protiv betisa gubimo 0:3 bez volje života idemo u napad kao da se branimo da ne dobijemo još....Kule i Beljo isto stoje svaki put 10 metra od lopte dok ide napred..U europi cemo tesko ostat midtlyand igraju top, Jedino ako pobjedimo rumunje a i to teško....
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Mislis kao sto su oni nama platili vecu cijenu od trazene nakon odlicnog prvenstva? A ne cekaj, platili su otprilike 40% manje..
    Logika nema apsolutno nikakvog smisla niti uporista. Nije rijec o golmanu na pocetku karijere koji hvata svijetla reflektora nego o igracu koji hvata potencijalno zadnji ugovor u karijeri.
    Koji top klub ce ga uzet za bilo sta osim da bude zamjena kao u Gironi?
    Osrednje klubove mozda i nade, ali jedno SP nece mu promijenit nista, pa nije mu prvo. Tesko i da moze bolje od dosadasnjih SPova ..
    Dakle, gluposti.
  • ElDorado
    8.2k
    Ako ga nismo mogli dobro prodati nakon dve medalje na SP i usjeha u Europi ne znam kak bi ga bilo tko kupio nakon SP di realno necemo daleko
  • blue heart 72
    2.9k
    Ako su ga Turci spremni "posuditi" samo do SP-a, onda bi mu trebali preuzeti i plaću. I to u cjelokupnom iznosu.
  • Dinamo-SB
    803
    Pa evo ja se iskreno nadam da je sve tocno sto pises i da ce nam ga prodat za neku okej cifru.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Ako su ga Turci spremni "posuditi" samo do SP-a, onda bi mu trebali preuzeti i plaću. I to u cjelokupnom iznosu.blue heart 72

Logično. Ako žele da mi preuzmemo dio plaće onda bi trebali dati i pravo otkupa.
  • hardek
    7.8k
    Ako su ga Turci spremni "posuditi" samo do SP-a, onda bi mu trebali preuzeti i plaću. I to u cjelokupnom iznosu.
    1hReplyOptions
    blue heart 72

Ovo je utopija. Turci će sigurno od nas tražiti da nešto pokrijemo a vjerujem da će i od Livija tražiti da odustane od dijela potraživanja jer kao oni njemu izlaze u susret s tom posudbom.

Kako god samo nek je on kod nas pa makar i do ljeta. Na ljeto ko zna, možda mi odradimo loš SP što nebi bilo iznenađujuće skroz, njemu ce ugovor biti kraći za tih pola godine pa automatski imaš bolju pregovaračku poziciju.
  • blue heart 72
    2.9k
    oni izlaze samo sebi u susret. I za njih je najbolja opcija da Livi brani na SP-u i tako bude i dalje u izlogu za njegovu prodaju. Kao što je i Mr Anderson naveo, druga je priča ukoliko bi imali neku klauzulu o otkupu, ali samo posudba bez ikakve klauzule uz još preuzimanje dijela plaće je biznis u kojem bi od sve tri strane,najgore prošli mi
  • Efes Pilsen
    14.1k
    I opet zasto? Zasto bi Livakovic ima puno ponuda na ljeto kojih nije ima do sada? Nek odradi i nek kaze da hoce ostat, nek se cigani sa Turcima odbija ponude i naci ce se model otkupa. Nije Turko glup, voli i on pare uzet ne samo davat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.