• ElDorado
    8.2k
    Nakon što je dodavanje iz kornera vratio golmanu ne bi mi nikad više igrao. Dinamo treba ratnike.
  • CastAway1986
    4.7k
    kako izgledamo u Europi po tome bi pola ekipe bilo za otpis
  • ElDorado
    8.2k
    ali ovo je bio vrh. Iz kornera golmanu. Vrh svih vrhova
  • NKDZ86
    6.8k
    bruno goda - bitan kao voda
  • Mr Anderson
    15.6k
    Nakon što je dodavanje iz kornera vratio golmanu ne bi mi nikad više igrao. Dinamo treba ratnike.ElDorado

Nemoj izmišljati. Izveli smo kratki korner, dva naša igrača su tamo u kutu, naši stoperi i napadači u 16 i ovi umjesto da centriraju, vraćaju loptu Godi na centar koji je ostao ko osigurač. Tko je tu lud? Što da on radi s tom loptom? Baci je u bunar?
  • striko
    2.9k
    Mislim da ne postoji slučaj u Europi gdje ekipa koja lovi zaostatak, iz kornera vrati loptu do svog golmana. Krivnja je kolektivna.
  • CastAway1986
    4.7k
    da se razumijemo i ja bi radije da igra Perez Vinlof al kriviti nesto Godu sinoc mi nema smisla
  • Orc123
    14.1k
    pa tko njega krivi za rezultat?! Nije kriv ni za jedan gol, ali ta njegova alibi igra prema naprijed nakon sto gubis 3:0 je katastrofa. Znamo svi da nije ofanzivni bek, ali da se malo ne trgnes i potrudis nakon kaj gubis tri razlike, nema smisla...taman da ostavis rupu iza, da ispadnes kojo put ali jbt preklopi krilo koji put u napadu, rastereti ga da nejde 1 na 2 u pm....
  • Dinamo-SB
    803
    Ja ne mogu shvatit pojedine ljude jel si toliko neke stvari ne mogu shvatiti ili namjerno to rade. Bruno Goda je doveden kao ZAMJENSKI lijevi bek za ROTACIJU u BESPLATNOM transferu sa plaćom koja nije velika i s ugovorom na 2 godine. Njegova karakteristika je da solidan DEFANZIVNI lijevi bek koji služi za rotaciju. Čovjek je više nego opravdao svoju ulogu do sada uzevši u obzir omjer uloženog i dobivenog. I odlična prinova jer lijevog beka je jako teško naći za rotaciju. Ali eto ipak se nađe hrpa pametnih ljudi koji se kuže u nogomet i slaganje ekipe vrhunski i sad će oni nama secirati sve i reći kako Goda protiv Hajduka i Betisa nije odigrao na nivou kojim oni žele. Goda je dobar solidan rotacijski igrač, dobra prinova i generalno njegov potpis je jedna od dobrih stvari ove sezone.
  • CastAway1986
    4.7k
    Nisam ja rekao da ga kriviš ali jedino njega si prozvao koliko vidim , jel kriv on i za traljavu reakciju Mckenne i Filipovica? Još igraca koji imaju malo veci plafon nisu odigrali nista bolje od njega , pocevsi od Belje , Ljubica itd..Mozemo se sloziti da je MPV puno bolji , Goda je ionako tu kao zamjena , primarna zadaca mu je igra u fazi obrane i to odrađuje dosta dobro..Imali smo lani Ogiwaru koji je napadacki bio dosta dobar pa je ostavljao pustoš u obrani ..
  • Orc123
    14.1k
    u potpunosti se slazem s tvojim postom ali, jbmu kad gubis 3 razlike pa daj kreni prema naprijed koji put, preklopi krilo da nejde svaki put 1 na 2....to nije stvar kvalitete, pa to svatko moze. To je do toga jel ti to zelis, imas hrabrosti preuzet rizik, jedino ako trener izricito nije dao upute da se ne ubacuje uopce naprijed kaj bi bilo bolesno.

Ovo nečinjenje, bez uopce pokusaja da napravis nesto je gorr nego da 5 luta preklopis krilo i ostavis rupu iza i zajebes. Moras to raditi na tri gola zaostatka, pogotovo kad na drugom beku imas stopera kojo btw je vise isao napeijed od Gode, kaj je suludo!

Goda je jako dobar defanzivni rotacijski bek, i smatram ga opravdanim transferom ali mora polazati vise inicijative prema naprijed kad igra. Jednostavno mora.
  • Orc123
    14.1k
    Ogiwara je jednostavno bio pre slab za tu razinu, imao je potencijal ali jednostavno nije islo. Ja govorim da kod 3:0 moras ici napeijed, s druge strane imas stopera na beku, moras krenuti naprijed i preuzeti rizik.

Jucee cijela obrana bila losa, to je cinjenica. Ispadali smo, veza nije pokrivala. Mali Mikic stalno bio na meti, Topic nije pomagao koliko je trebao, jednlstavno prvih 20 min dok je bilo energije i trke izgledalo je to dobro, nakon toga bila to jednosmjerna ulica.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Još igraca koji imaju malo veci plafon nisu odigrali nista bolje od njega , pocevsi od Belje , Ljubica itd..Mozemo se sloziti da je MPV puno bolji , Goda je ionako tu kao zamjena ,CastAway1986

Upravo to, ako je nama jučer Goda najveći problem, onda mi problema nemamo. Nekakav tam Štef je vidio kak je Goda vratio loptu golmanu, ali nije vidio da ta lopta uopće nije trebala ići prema Godi.
    A to da je MPV puno bolji od Gode, on to tek treba dokazati. Prednost mu je što je mlad, ima potencijala i talenta pa ima još puno prostora za napredak.
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.