• Thor
    1.6k
    Jedino se ne slazem s kolegom @Thor da bi ih iz kluba trebalo uputiti da pocnu pokazivati "nesto" i prema Zapadu. Ne bih to zeljela. Fuckas to, ako je usiljeno i po naputku

Slazem se s tobom. Ako je usiljeno da to ne valja. No isto tak nekad usiljeno odu i pred sjever pogotovo nakon poraza. Pa onda neka usiljeno pozdrave i ostale navijace barem.
    Naravno to bi trebalo biti pod normalno ali jbg.treba ih ocito uciti.
  • Droljo
    23.4k
    Mi smo u situaciji da sa svim pobjedama do kraja sezone osvajamo prvenstvo, kup i europa ligu.
    :cool:
  • Thor
    1.6k
    pila naopako! :cool: cijenim pozitivu :wink: ali ipak... nekak mi se to ne cini izgledno u ovom trenutku. Nada ostaje ali jbg Nada je i stara kur... :roll:
  • Nousername
    832
    jok trebali smo igracima jebat mater od 45 minute pa nadalje
  • Noel
    17.6k

Samo da ovi koji vode društvene mreže ne vide ovo :lol:
  • vjeko1701
    21.3k
    ranga Rijeke ili Hajduka kakva smo miChempers

Okani se više nego očito namjernih provokacija koje graniče sa paljenjem.
  • Jurki
    20.9k
    hvala senatorima i Neni Bjelici što smo prošle godine mogli bar još jednom vidjeti europski Dinamo.Chempers

1:3 Loksa, uvođenje Perica na čučavcu u špicu. Sjebal Petka na krumpiralistu u Gorici 2:2.
    Izasao ko pickica protiv Celtica doma.
    Dao bozanske ovlasti se(r)natorima.
    Osjecko torpediranje u kojem smo pozobali 4 komada i to doma.

Da, jebeni rezultati.
  • Krulek
    1.1k
    Napokon jedan, makar djelomice, direktan komentar novinara ( Ničote), o pravom stanju i odgovornosti za dosadašnje rezultate i stanje u Dinamu.
  • Chempers
    1.1k

Daj se saberi i pogledaj koju utakmicu, prati ligu ili šta već.
  • striko
    2.9k
    Ako su ti samo te dvije opcije po meni si dobru odabrao. Imaš moju podršku.
  • Jurki
    20.9k
    kako to da sad najednom momcad treneru ne valja, a do jucer je bila prica da su ovo odlicni nogometasi i da treba vremena?

Moj zakljucak je da je i njemu vec glupo govoriti o procesu i vremenu.. pa da zastiti svoju guzicu.. bacio pod vlak kompletnu momcad.

Jedino tko u ovoj jednadzbi ne valja to je Kova. Jos bi razmel te rijeci da to izjavi trener koji je presel sito i reseto po ligama petica.
    Najbolji igrac kojeg je treniral do jucer je Dolcek. Sad mu ne valjaju igraci koji su igrali puno ozbiljnija natjecanja od Hnla.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Upravo to. Svi su pocetkom sezonu pristali na proces. Odradila se ebacka smjena generacije i kadra, ne znam kaj se ocekivalo plodove rezultata vec krajem polusezone? Kao da ubacis novcic (nasih 15tak mil eura) i ocekujes instant povrat i rezultat. Nisu uspjeli Real ni Liverpool, gdje ce Dinamo odmah...

Strpljenja i strpljenja. Ako netko zna posao to je Boban. Gubitak naslova je jedina neoprostiva stvar.
  • Jaro
    11.4k
    ne znam za vas, ali meni je od početka sezone bilo jasno da će s ovom momčadi biti problema, uspona, padova i borbe...jer ono, momčad je praktički kompletno nova, trener je novi, ljudi u klubu su novi.db-izbjeglica

obecali su nam uspone i padove - jos cekamo te uspone... Prva momcad je vec trecu godinu u slobodnom padu (pa i nakon promjene nekoliko trenera i tri cetvrtine momcadi, sportskog rukovodstva...)

postoji realna mogućnost za prolazak dalje u europa ligidb-izbjeglica

prema onome na terenu, nema ni promila sanse za ovo... Imamo mupšpeta koji se iz utakmicu u utakmicu uci (valjda ce nauceno pokazati jednog dana u NK Pripizdini donjoj koja ce mu bit max domet nakon Dinama).
    Ej, nama trener postavlja momcad u Euro utakmici tako da odmara igrace za Slaven jebeni Belupo!!!
    Slaven Belupo!

ako se real madrid muči sa nekakvom mini smjenom generacija i novim trenerom, zašto se od dinama očekuje da sve bude bezbolno?db-izbjeglica

Real igra La ligu u Ligu prvaka - "muci" se protiv Man Citya na nacin da izgubi jer su promasili 4-5 vrhunskih sansi - Dinamo je zahvalan na 3 do 4 inkasirana gola od Betisa, Celte... dok ovi igraju manjim intezitetom nego na regenracijskom treningu... A doma nemre ni 10 minuta stisnut Vukovare, Gorice i slicne...
  • Kepec
    8.1k
    Vidim neki su se zabavii sinoć na utakmici. Izgleda da je i nama rezultat prolazan a ideal vječan.
    Negdje sam to već čuo.
    striko

Te koje spominješ kod kojih si to već čuo gađaju vlastite igrače bakljama, napadaju ih po gradu, trgaju i pale stadion nakon poraza, a mi koji smo se zabavili jučer pjevamo svom klubu kako pjesma kaže i u dobru i u zlu. Tako da svako uspoređivanje naših članova s njihovima, našom upravom s njihovom, našim načinom poslovanja s njihovim, našim navijanjem s njihovim je vrijeđanje svakog Dinamovca, a prvenstveno svakog čovjeka koji je dao makar 1% sebe za ovo kaj danas imamo.

Naravno da niti jedan čovjek na tribini jučer nije bio zadovoljan igrom i rezultatom, ali je navijač i u tom trenutku navija, a ne sere po internetu ko neka baba nakon svakog poraza.
  • IceMan
    3.8k
    Osobno što se tiče uprave tj Bobana su mi najviše nejasni transferi, jer očito se kupovalo tolko da se kupi a ne da se treba.

Jasno mi je (iako se ne slažem) da si postavio trenera poslušnika - budimo realni ovo radi xy klubova, pa i najveći - Bayern. Što mislite zašto prošle godine nisu mogli naći trenera?

Jasno mi je i pitanje ega, nismo svi isti i ponekad je teško smjenjiti nekog u kog si se svim silama kleo.

Jasno mi je i da ga nećeš smjeniti jer smo lani smjenili 4 trenera pa opet nismo postali prvaci, nego je bila jedna od najgorih sezona u povijesti.

Jasno mi je da forsiraš cijeli klub s 4-3-3 formacijom (iako se ni s tim ne slažem) zbog mlađih kategorija, kako bi se stvorio identitet kao npr od Barce (4-3-3) ili Bayerna (4-2-3-1), i to mogu nekako shvatiti.

Al ono što nikako ne mogu su onda ljetni transferi.
    Doveo si Vidovića za xy love, inzinstirao na njemu iako si nametnuo 4-3-3 a dečko je sve samo to ne. Uništit ćemo jedini pravi projekt Stojkovića koji je nešto kao Vidović (zašto se nije radilo na prodaji ako već ne može u tom sustavu, ovako mu samo cijena pada). Mudražija je gotovo ugašen, iako on je došao prije Bobana.

Krila - svedeni smo samo na Lisicu i Hoxhu, iako Hoxha nije ni bio u prvotnim planovima. Ne mislimo valjda ozbiljno već na Varelu? Topić se sam nametnuo, iako on nije ni krilo. Bakrar doveden kao napadač. Silom postao krilo. Itd..

Dinamo je jučer kolko tolko prodisao kad smo uveli kreativce. Na kreativnim igračima smo doslovno živjeli, cijela povijest i identitet su naše 10-ke od kojih si jedna i ti, Zvone.

Hvala Bogu, imamo koliko toliko okej situaciju u HNL-u. Možda je vrijeme da se, u ime Dinama od kojeg niko nije veći, priznaju pogreške i počinju stvari natrag stavljat na svoje mjesto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet