• serbus
    5.6k
    Ako je točno da prvi put nije došao zbog Petka straha od konkurencije znači da i nije jak u glavi, a ovo kaj mu Kova radi je da ga psihički ubije do kraja. Nije on toliko loš koliko se ugasio...
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Ja očekujem puno više od Belje, ali iskreno me baš iznenadio broj negativnih komentara za njegovu jučerašnju igru. On je po meni jučer doslovno najmanji krivac za poraz. Slale su lopte malo na njega malo u bunar jer nismo mogli izaći bez preskakanja igre. On se hrvao sa stoperima, radio je pritisak, suci mu općenito previše sude faule u napadu za obostrano povlačenje iako stoperi njega prvi krenu povlačiti.

Očekujem od njega golove i konkretnu kontribuciju, ali u veznom redu nam ne igra nitko tko će poslat neko okomito dodavanje, dobru loptu u prostor za njega, rupa između Belje i veznog reda je bila 30 metara, to je strašno. I znam da je puno plaćen pa se sere, ali po čemu je to Kule jučer bio toliko puno bolji kao što se priča? Kule je u 45 minuta ušao samo u 3 duela i dobio 1 i fulao čisti zicer, a Beljo ih je barem 3 dobio (što je isto malo).
  • ElDorado
    8.2k
    Nama u jučerašnjoj tekmi uopće nije trebao centarfor
  • kariola86
    205
    A što točno očekujete od njega? Da na sredini terena primi loptu, izdribla cijelu protivničku ekipu i onda je petom zabije u gol? Da to može, igrao bi za Real Madrid, a ne za Dinamo.

Boban ga je doveo jer je planirao Dinamo koji dominira posjedom, i da on ima puno akcija u protivničkom šesnaestercu – što mu je i najveća snaga. Pogledajte samo koliko je lopti Goda nabio s otraga prema njemu - sve su letjele deset metara iza ili pokraj Belje. Ne znam što očekujete od njega – on je najmanje kriv.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.