• Niko1986
    4.9k
    Postaje već normalno da ove teme otvaram u lošem raspoloženju, a to mi se nikako ne sviđa. Još jedna jalova predstava i zasluženi poraz. Sva pitanja vezana za susret s Betisom i kasnije utakmicu sa Slavenom ostavite tu.
  • ElDorado
    8.3k
    Nakon ovakve nove blamaže u EL sva pitanja su izlišna. Samo jedno utopijsko: da li bilo tko od vas i dalje vjeruje Kovačeviću?!
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Jesmo li naučili pouke?

Koliko još priprema treba da sve ovo "dođe na svoje"?

Jesmo li i dalje nova ekipa koja je tek u nastajanju?

Još jednom sve pohvale za podcast.
    Da je igra Dinama na razini ovog podcasta osvojili bismo trostruku krunu. Samo tako dalje momci, nadajmo se da bolja vremena dolaze za trenutno razočarani Dinamov puk.
  • lukaoj
    83
    1. Mozemo li nakon ova 3 poraza ipak zakljuciti da smo Fener dobili samo iz razloga jer je Tedesco izveo harakiri postavu, a ne zbog neke Kovine genijalnosti? Takodjer, mislite li da ljudi previse ocekuju od ovakvih utakmica? Pa nije Betis neka znj ekipa, nije bas da protiv takvih mozes ocekivati pobjedu
    2. Galesic je odigrao desnog beka i bio je solidan. Sumjnam da se Kovacevic danas na poluvremenu sjetio da ga moze staviti na desnog beka. Kako je moguce da su njemu i Lisica i KTC pa cak i Soldo igrali desnog beka prije Galesica? Okej, nijedan od njih nije desni bek, ali od svih ovih je Galesic najlogicnije rjesenje i njemu je trebalo mjesec dana da shvati da je Galesic bolji od Theophilea.
  • mali M
    9.2k
    Pozdrav momci vama i režiji (kažu da je i to bitno pozdraviti). Imam jedno bitno pitanje da se kaže na glas ono što svi misle... Jelda Dragi izgleda isto kao i Sam iz Game of Thronesa?
    [img]http://Samwell-Tarly-John-Bradley.jpg
    Svaka čast za podcast i drago mi je da se moja vizija ostvarila!

Pitanje: zašto se toliko jaši po Bobanu od krivih boja kemijski do transfera ili loše igre pojedinaca na terenu dok smo godinama šutili ili pričali po birtijama i nismo imali uopće priliku ni prigovoriti ikome.
    Da li je Boban zbilja krivac za svaku lošu stvar koja se dogodi ili pojedincima jednostavno treba meta da bi dala smisao njihovom cmizdrenju?
  • Kermit
    861
    Kaj mislite kolko još Sjever (a i ostali Dinamo puk) može/treba trpiti prije nego javno okrene palac dolje ovome kaj gledamo?

Kad je dosta?
  • Danko
    2.7k
    Mislite li da bi dinamo konačno trebao dovesti nekog renomiranog sportskog direktora koji će slagat ekipu, dovesti trenera i radit posao koji inače sportski direktori rade?
  • Tdr
    0
    brate....
  • Eduardo
    27.6k
    Kad bi podcast bio nogometna utakmica kojeg od vas bi Kovačević izvadio prvog iz igre i zašto baš njega?
  • Niko1986
    4.9k
    Nakon rutinske pobjede, manje je pitanja nego nakon poraza. Ali podsjetnik da ako vas još nešto zanima ostavite pitanje tu.
  • Dino
    4.8k
    Koja bi za vas bila prva postava, a tko bi bila prva petorica na klupi?
  • Crni86
    18.2k
    Da li je danasnja pobjeda protiv belupa nasa najbolja/najkompletnija utakmica ove sezone u hnlu?
  • NVKOD
    9k
    Offtopic pitanje. Ako ne bi gledali staž u Dinamu, već isključivo karakterno, tko od igrača bi bio dostojan kapetanske trake, a tko za dokapetanstvo?
  • miro
    8.2k
    Edit - greška
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    S kojim klubovima u ligi treba bliže surađivati i gajiti dobre odnose, a koje izbjegavati? Bez diplomatskog odgovora "treba bit dobar sa svima" :smile:
  • ElDorado
    8.3k
    Sad nakon Slavena moram pitati: da li opet vjerujemo Kovi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet