• hardek
    7.7k
    Jedna od gorih utakmica i mogu se složiti da je za ovo što Kova "igra" Kule bolji fit u napadu. Ako se ovo može nazvati igra jeli
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ma nije do toga da je Kulenović dobar nego mi je Beljo loš, mislim cijela ekipa je loša, al Beljo se ni u šansama ne nalazi.
  • DiddyGuela
    4.9k
    Moram reci iskreno da ga nisam pratio u Njemackoj i Austriji ali zapravo sam sokiran koliko je on malo napredovao od odlaska iz Osijeka.

Tehnicki je to Ok ali sve ostalo bas jako lose. Njemu fale neke osnove nogometa. Katastrofalno građenje, uzasno pozicioniranje, opcenito los predosjeca za igru i prostor. On je izvan 16 metara beskoristan igrac jer se bez obzira na svoju konstituciju ne moze nametnuti stoperima, ograditi i odloziti loptu. A opet sa druge strane, nije ni killer pa da bi rekao "ajde, neka vreba tap in u 16 metara".

4M€ je puno preskup promasen transfer.
  • M94
    2.3k
    Na početku sezone je bio pogodak od transfera, kad smo još ličili na ekipu.
    Sad stala ekipa, stao i on.
  • Zagi
    13.5k
    Par tap-in ova početkom sezone i nešto sreće zakamufliralo prezentacije.
    Sudjelovanje u igri , dueli i trka cijelu sezonu na istoj razini. Nepostojećoj.

Od kritika ga štedila samo činjenica da je bio nov i htjeli smo da bude dobar.
    Niti u jednom trenutku nije bio dobar.

Staviti Bakrara u napad.
  • Mihael2305
    943
    Ja mislim da je naš Beljo promašaj za pravog dinamovog strikera, ja ne znam zbog čega on toliko jako vrijedi, kao da je od zlata, došao iz ausburga a ja iskreno nisam neki bas duel/posebnosti pokazao.

Nakon svega ovoga, prozivanja da je kao Petko, smatram da je čak bolja opcija bio zapravo on. Kako radi uprava i mašinerija, svakakve odluke imaju
  • Zg123
    3.1k
    S obzirom na ulozene novce ako ovako nastavi moci cemo reci da se radi o najgorem pojacanju u povijesti kluba. Nadam se samo da je ipak do trenera i da ce nas razuvjeriti ukoliko MK bude pedaliran
  • BBB ROHOLT
    93
    U Brune na poduke moj Beljo
  • Jurki
    20.8k
    lani je taj isti Beljo zabio 15+ golova u puno jacoj ligi.

Trenercina na klupi svojim postavkama nogometa ga je ugasio. Da napadac zabije gol, mora dobiti loptu.
    Da imamo Hallanda u momcadi s ovim postavkama igre, izgledal bi identicno ko Beljo danas.
  • Brusa
    3.7k
    lani je taj isti Beljo zabio 15+ golova u puno jacoj ligi.Jurki

Nije. Zabio je 10 golova u Ligi (od toga 4 iz penala) I 5 u kl (koju ovdje većina sprda i naziva milijuna maus ligom).
    U kl :omonia, noah , borac i Kopenhagenu
    U ligi: sturm, tirol, a.beč, altach, grazer, harberg, wolfsberger.
    Sve velikan do velikana jbt...
  • Jurki
    20.8k
    ok, al bi u momcadi (Dinamo) koja vise tezi napadackoj igri morao biti jos bolji.
  • Brusa
    3.7k
    svakako. S onim dijelom o haalandu se isto slažem.
  • Jurki
    20.8k
    Kova s ovim i ovakvim postavkama igre bi ugasio i najbolje napadace svijeta.
  • PomoćniSudac
    24
    Beljo je puno bolje igrao kad su u veznom redu bili Stojković, Vidović, Villar (početak sezone)... Ne opravdavam njegove loše priredbe sada, ali činjenica je da čovjek ne može sam sebi asistirati i zabiti. Vjerujem da postoji razlog zbog čega su gore nabrojani dečki prestali igrati. A slažem se i s komentarom prije da bi trener s ovakvim postavkama ugasio i Haalanda i Mbappea vjerojatno...
  • nwankwo646
    975
    Između Belje i ovakve vezne linije može se napraviti kompleks zgrada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.