• Ljubo
    278
    pa ovisi kako gledaš na to, mogu se složiti da je bila i loša komunikacija ali Šego je bio njegov igrač.
  • Crni86
    18.1k
    da je rpg cuvao livaju na zavetku akcije i da prvi centarsut nije proso tak lako, ne bi doslo ni do te situacije
  • Ljubo
    278
    glupe su mi te priče da je ovo ili ono, da je bio strani sudac ovi bi punih gaća i sa 5 komada u mreži odjebali nazad od kuda su došli. Realno Sergi je po meni najbolji stoper od Šutala, čak i bolji ali zna i on sjebati kao i svi.
  • Crni86
    18.1k
    “ Veoma dobra utakmica, borili smo se do posljednje minute, publika je bila luda i davala nam je impuls za remi na kraju. Sve utakmice ovdje su lude, a posebno derbiji.”

Sergi polagano postaje ljubimac
  • CastAway1986
    4.7k
    Loše reagirao kod gola tovara , danas autogol i igrac mu bjezi kod drugog gola..Galešića u prvih 11 protiv Belupa
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Ne znam tko normalan mu moze zamjerit ovaj autogol. Bio je dobro postavljen i blokirao je ubacaj u peterac. Drugi gol mi se cini McKenna ispao iz linije, pa nije bilo mogucnosti za zalede, a onda kad ude brzi igrac ispred je tesko hvatat.
    Promasena postava trenera, nedostatak igre prema naprijed i opcenito plana i programa.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Mladi stoper, očekivane greške. Nemojmo zaboravit da je ovo njemu prvi seniorski nogomet. I Jakir će kad dođe na red imat ovakih utakmica.
  • prefontaine
    5.6k
    Ako su nama problem Dominguezove predstave, mi problema nemamo.
  • Orc123
    14.1k
    Radi ovoga staviti na hlađenje najboljeg i najpotentnijeg igraca moze samo teski neznalica i covjek koji pojma nema o nogometu....

Prvi gol nije apsolutno nista keiv i događa se svakom igracu...za drugi snosi krivicu kao i Mikic, Misic i McKenna....

Jedini igrac za kojeg sam siguran da ce otici iz Dinama u ogromnom transferu...igrac koji nam vise organizira igru od bilo kojeg veznog i koji se ne skriva na terenu za razliku od velike vecine deugih...
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Danas nije bio dobar, ali nam je među najboljim igračima ove sezone, ne treba na nikakvo hlađenje, ali igra skoro sve minute i trebalo bi ga nekad odmoriti. Ne vidim razloga da Galešić ne odigra bar koju HNL utakmicu umjesto njega kad je već toliko plaćen prošlu zimu.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    Ceka kova da mckenni i sergiju puknu koljena da se moze zaliti kako igra galesic sa 325 minuta ove sezone i da nije imao priliku rotirati jos, ali da ponavlja da su to sve kvalitetni igraci i bude prilike za sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet