• Kujtim Shalla
    7.7k
    :rofl: kralju ,oplakah
    Ovako će izgovoriti,kao Danska Legenda Erik Rasmussen https://youtu.be/2S8u-mRppGs?si=1IiczIR0-beur5K1
  • Sibirski plavac
    7.4k

A tek prezime današnjeg suca.
  • cibona
    7.1k
    Vratili smo se 10 godina unazad i ponovno nam je glavni cilj u Europi promocija mladih igrača. Čestitke za Varelu i Mikića, ove minute dobro će vam doći u CV za možebitnu željenu prodaju u budućnosti. Današnjim nastupom osigurali ste dodatni milijunčić u Dinamovoj/Bobanovoj blagajni.

O treneru ne treba trošiti riječi, meni ga je iskreno žao, ali pravo pitanje je je li on uopće svjestan što se događa oko njega. Vjerojatno je u svojim misima i neopterećeno čeka sljedeću Bobanovu zapovijed.

Hvala predsjedniče, vratili ste nas u doba koje je trebalo biti miljama iza nas! Doba sramote, skrivanja, bježanja i traženja neprijatelja na svakom koraku!
  • prefontaine
    5.6k
    Od Kovačevića su jedino gori oni pojedinci koji se sad zgražaju nad njegovim izjavama, govoru, dikciji...

Velika većina tih je prije pola godine sve te nedostatke pokušavala predstaviti kao prednost: "napokon imamo iskrenog trenera, trenera koji ne laže, trenera koji ne petlja, trenera koji nije diplomat nego kaže ono što misli, iskren do bola, ne priča u celofanu nego onako kako je bla bla bla..."
  • IstokKa96
    880
    I dalje mozda imamo takvog 'trenera', ali i očito neuspješnog 'trenera'
  • NitkoBitan
    33.7k
    Prije utakmice jedno 3 puta rekao da su naucili pouke iz proslih utakmica, bude li sad opet nakon utakmice spomenuo lekcije nove.... Pomracenje uma cu dobiti.Goncalo Santos

Evo friska izjava :rofl:

"Ako naučimo iz ovoga bit će dobro, treba nam još lekcija iz kojih trebamo naučiti."
  • Kumerle
    2k
    Screenshot-20251211-212232-HRTvijesti.jpg

Kakvog trenera mi imamo...
  • Jaki991
    568
    Kova stavi ružičaste cvike, izvuce par floskula iz rukava, roka dalje po svom i boli ga tuki...

Nemre on bit tolko razocaran s rezultatom kolko mu je nevjerojatno da je uopce i dobio sansu na ovoj razini, brijem da se nakon ove tekme trese od uzbudenja kaj je igrao protiv betisa, a ne od ljutnje kaj je pregazen trecu tekmu u nizu,
    a sa ovim izjavama pokazuje da nema nikakvu povezanost sa navijacima i da mu socijalni iq bas fino steka
  • Krizy
    64.2k
    Koja je bila ideja igre?

Kada smo imali loptu u nogama mi smo imali najviše problema. Htjeli smo izaći naprijed preko dodavanja, možda smo jednom ili dva puta izašli gore preko napadača. Oni su živi, brzi i teško je igrati protiv njih. Napravili smo neke izmjene, veseli me drugo poluvrijeme i nadamo se da ćemo naučiti iz ovoga. I sreća da još imamo šanse za drugi krug“.

Sedmi poraz sezone...

„Za mene i za Dinamo sigurno jest puno. Kada smo krenuli znali smo da neće biti lagano, žao mi je HNL poraza koje nismo smjeli imati. Treba nam još jedna ili dvije doselekcije da možemo igrati protiv momčadi kao što je Betis. Bilo je i težih poraza u Maksimiru, mi prolazimo određen proces i već ćemo u idućoj utakmici biti bolji“.

Bože sačuvaj
  • nwankwo646
    969
    Ali kakav idiot od trenera moraš biti da javno kažeš da ti trebaju jedna do dvi doselekcije... To je baš da postojeći kadar bude motiviran za zadnje dvi utakmice.
  • Dinamo iznad svih
    520
    Nevjerojatno kako nas tip sve pravi glupim, s cime on to moze bit zadovoljan u drugom dijelu, da ovi nisu stali na vrijeme brojali bi i preko 5
    Odlazi neznalico
  • Krizy
    64.2k
    Treniraš Dinamo i izjaviš da si najviše problema imao s loptom u nogama.

Motiviraš igrače tako da indirektno kažeš da mnogi nisu za Dinamo, a većina nije ni dobila pravu priliku.

Već po tko zna koju utakmicu izvlači pouke kao da smo debitanti u Europskoj ligi.

Ovaj je novi Toplak, ubuduće će samo spašavati klubove od ispadanja iz HNL-a.
  • Jaro
    11.4k
    i bacio je momcad pod vlak… Momcad koja ga ni prije nije fermala…
  • fakin
    2.3k
    zašto se kovačević nakon niti jednog poraza ne ispriča navijačima Dinama, nego prodaje floskule?

sopić kakav god da je barem se nakon poraza ispriča navijačima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.