• San Lorenzo
    23.6k
    U čemu je Ljubičić uopće dobar?
  • hardek
    7.7k
    Ušao Vidović i to na desno krilo. U zadnjih 10 utakmica, Vidović ima 100 minuta nogometa na 5 različitih pozicija. U šoku sam što dečko nije u formi
  • IceMan
    3.8k

Aha, kužim..

2018-2019 nismo nikog tukli od top 5, nismo ni imali prilike :)
  • DiddyGuela
    4.9k
    Ova momcad opcenito ne prikazuje ni 10% krvi koja je potrebna da bi bio igrac Dinama. Protivnik se poigrava sa njima sa pol gasa pri rezultatu 0:3 a nasi onako lagano u polu trku, tek im lagano prilaze.

Pa neke momcadi iz proslosti su pokazivale vise zelje pred 1000 ljudi na tribini. Ove prati ugodno popunjen stadion na neugodnih 2°C a svjejedno izgledaju kao da su za kaznu tu.

Ja kuzim da je to odron od igraca i trenera ali opet igrat ovako preko kurca... to ne mogu shvatiti.
  • Sibirski plavac
    7.4k

Meni je već Vukovar "prelio čašu". Pitanje je li Bobanu. I ako nije, kad će? Ako će uopće? :fear:
  • Orc123
    14.1k
    odlicno trci bez lopte....Villar je ostavio slab dojam, ali nije dobio ni pravu priliku...ovaj je toliko odugrao a polazao je apsolutno nista...nadam se da je i njega trener unistio i da ce s nadam se ubrzo novim trenerom pokazati nesto.
  • Filip 91
    2k
    Bez udarca u okvir, u tijeku je 77. minuta. Porazno!
  • Krulek
    1.1k

Novi trener? Svaka čast na optimizmu.
  • NerminB
    496
    Znal iko dat loptu u prostor?? Uvijek lopta iza ledja jbt.
  • Orc123
    14.1k
    frende, a kaj nam drugo preostaje....pa.ovo je sramota danas...pa nije problem izgubiti ali ovo je sramota nad sramotama da mi u zadnje 3 utakmice u Eueopi nismo napravili ni jednu sansu, ni jedan posten udarac na gol.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Treća utakmica za redom u Europi
  • Marc
    750
    odvratan si al stvarno si odvratan s ovim komentarom… ja bi ti dao ban bar mjesec dana!
  • Warrior
    46
    Obzirom da se nismo na utakmici pojavili, rezultat odlican.

IMG-1043.jpg
  • Krulek
    1.1k
    l deset komada u mreži...
  • Omake
    14k
    Ležeći policajci europskog nogometa. Pod svakim trenerom je barem jedan, dva igrača igrali dobro. Čak i pod ciklom je Stojkovic izgledao kao najbolji igrač lige. Pod Kovom ne da to nije slučaj, nego većina igra ispod prosjeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.