• nwankwo646
    963
    Ovo s Misicevim šutevima je nenormalno, nenormalno!
  • don
    17.4k
    Mišić? Pogledajte dodavanje Topića. Ne znan kakav ste šut očekivali.
  • dd29
    858
    Ovako se nastavi kad tad će zabit betis, a dinamo neće da se igraju 3 utakmice. Daj se trgnite malo. Ali teško je kad soldo i ljubičić trebaju bit glavni kreatori.
  • Probirštift
    1.2k
    Dobro je izrasla Godi kosa nema primjedbe
  • Keyser Soze
    17.3k
    Utakmica koja podsjeća na prošlosezonski Dortmund
  • Facke
    7.1k
    Ponavljam, Ljubicic ima pri nami potpune nejasnu ulogu.
    Prema napred ocekivane , ravne 0, s takvu postavu. Evo sad zvlekli tu kontru. Ali mi prema napred ne igrame nist. I tak nemreme zabiti. Mozda prek kontre. Ali drugacije ne vidim da bume dosli do neke sanse. Mene ova igra ne zgleda ko da ideme na pobjedu. Jbg naviknuti sme da nas Dinamo zgleda potpune drugacije v europe. A ove je sad prek 200 minot bez prave i opasne prilike v Europe. A stem nemrem biti zadovoljen. Igrame ko da sme neki mali klub teri prvu sezonu igra europu. Bunkerica. Nemam reci.
  • Krizy
    64.1k
    Filipović odličan.
  • Orc123
    14.1k
    15 minuta odlicno energetski, odlicno trcali, presing, igrac na igracu, fino izlazili i dalje nista...

Opet ko da smo ispuhani, da vise ne mozemo...svaki put kad imamo priliku krenut okomito mi nejdemo nego vracamo prema iza i kao idemo od zadnje linije i golmana smireno....mi iz kreacije necemo zabiti nikada, ali nikad...mozemo jedino po oduzetoj lopti krenuti okomito na gol u tranziciji...drugacije mozemo odmah potpisati poraz...

I da, curi preko bokova strasno....Topic premalo pomaze Mikicu.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Da je Neva na golu, gubili bi 2-0
  • Keyser Soze
    17.3k
    Dominguez autogol
  • Nolifer
    13.6k
    koji mrtvi krumpir
  • Filip 91
    2k
    Zasluženo vodstvo Betisa. Kriminalna igra Dinama.
  • M94
    2.3k
    o bože
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.