• Xpert1992
    260

Bas grozna polusezona za decka. Prvo nije ni starter bio, pa crveni karton, pa gubi mjesto, ozljedica, crveni, temperatura.
  • Fatos Beqiraj
    529
    nek zahvali bivsem suigracu sto ga je stavio na metu. I sad sve promatra sa 5 puta vecim znacajem
  • fakin
    2.3k
    Vrijednosti prvih 11 po TM-u:

Dinamo - 20,85 mil eur
    Betis - 124 mil eur
  • don
    17.4k
    znan da je teško zaboravit terorizam u režiji Kolarića ali može li neko prinit adminu da igramo sa Betisom? :grin:

Snimka-zaslona-2025-12-11-181206.png
  • hardek
    7.7k
    Noa Mikić lagan ko oblatna u ovom intervjuu prije utakmice
  • Trnjani
    66
    Moze neko link za stream u inbox ako ima, hvala
  • Žan
    738
    Kakav potez očajnika — utopit će sve što potencijalno valja. Za Topića sam da uđe s klupe jer ga do jučer nije bilo niti u mislima. Zašto je Vinlof ponovno na klupi?! Zašto Soldo nije dobio niti minute protiv Hajduka i tako dalje… Neznalico, odlazi nakon ove sramote u najavi!
  • Zg123
    3.1k
    Ne znam po cemu je ovo tocno pokazivanje muda?? Lik baca u vatru Topica i Soldu(koji je btw dobio 0 min protiv Hajduka) u EL protiv ekipe iz lige petice a prije toga su mrvice dobivali. Naravno s ovakvim veznim redom iskreirati ne mozemo nista ni protiv Kurilovca a kamoli protiv Betisa
  • Xpert1992
    260
    Svidja mi se izjava Bloudeka da se ide na pobjedu. Jer realno, imamo jos 3 utakmice, i vrlo vjerojatno 10 bodova nam nece biti dovoljno za prolaz u top 24. Sa pobjedom protiv FCSB i bodom danas, bili bi vjerojatno u 24.
  • Crni72
    157
    Ima li too link za u inbox?
    lp
    Hvala
  • Xpert1992
    260

Slazem se. Ljubicic u zivotu nije predriblao nikoga. Igra ce nam se svoditi na "daj Hoxhi loptu pa mozda nekaj napravi".

No, ne zelim bit negativan, idem navijat pa kaj bude bude. Valjda Kova i stozer znaju vise od nas.
  • scarface
    414
    Nadam se da je Bog danas Dinamovac.
    Idemo, plavi.
  • Facke
    7.1k
    Soldo, Misic, Ljubicic. Defanzivne da defanzivnije nemre biti. Iznenadile bi me ak bume 3 pot sutnuli po golu v prvem poluvremenu. Mene nije jasne kak mi mislime zabiti gol tak.
  • Filip 91
    2k
    Slabo ispunjene tribine, barem za sad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.