• vlatkomarkovic
    2.5k

Pa normalno da su oba kluba draga 99% bi ovdje glasovalo za to, ali ono sto kada se nadu međusobno? Tom anketom ne bi ništa dobili…

Mislim evo u vaterpolu su mi Mladost i Medvescak prvi pa drugi, ali bi uvijek radije da Jug digne titulu nego li Jadran Split ili Primorje Rijeka i sad da mi možemo tako gradirati od jutra do sutra, radije bi Šibeniku nego Split, radije bi, ako mi ne dignemo kup npr, da ga digne Slaven nego Hajduk…. Možemo tako gradirati od jutra do sutra
  • Bosskovitz
    19.8k
    Pa normalno da su oba kluba draga 99% bi ovdje glasovalo za to, ali ono sto kada se nadu međusobno? Tom anketom ne bi ništa dobili…vlatkomarkovic

Sve okej, nisam rekao da je kriva anketa nego da se ne mogu trendovi iščitavati iz usporedbe s prošlom, ali veselim se budućima da vidimo kako ljudi dišu.

Imali smo sličnu anketu o GNK prefiksu i zanimljivo je bilo pratiti kako se mijenjao stav prema njemu: u prvoj je većina bila protiv, prije nekih 4 godine bili smo na 50-50, a prije oko godinu i pol dvije trećine su bile za.
  • rioda
    12.2k
    35% za KK Dinamo na 177 glasova. To je odličan rezultat za KK Dinamo.Markelo

S tim da mislim da bi imali i veći postotak prije koji mjesec. Sad se zbog ovih par rezultata digao neki sitni hype oko Cibone opet
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube