• Droljo
    23.3k
    Kaže trener Hoxha umoranIvan0302

Pa nek se odmori do sutra...
  • Pacho
    11.6k
    Odmah poslije utakmice rekao sam kako vjerujem da smo nešto naučili. Znamo te španjolske momčadi, moramo biti čvršći. Betis je još bolji od Celte, moramo biti oprezni. I hrabri, a kad ste takvi, nešto vam se i vrati. Protiv Celte loše smo krenuli, to je odlučilo, kasnije smo se probudili.

:grin:
  • tp1997
    2.3k
    Najhladnije što ja pamtim, mada je možda subjektivni dojam jer je utakmica (osim koeficijenta, ajde) bila i rezultatski nebitna i neopisivo dosadna, je Anderlecht 2018.
  • über alles
    2.3k
    I ta je bila hladna ,al na temisvaru je bilo doslovno ispod -10
  • Kepec
    8.1k
    Protiv Celte loše smo krenuli, to je odlučilo, kasnije smo se probudili.Pacho

To je index prenio. Ovo je stvarno rekao:
    "Sami znate vidli ste protiv Celte taj početak slabi, to je odlučilo na kraju utakmicu. Poslije smo mi dosta solidno parirali Celti, ali kasno je bilo. Ja vjerujem da ćemo sutra u početku, moramo biti bolji ako želimo nešto više."

Dakle nije rekao da smo se probudili nego da smo bolje parirali za razliku od prvog poluvremena. Opet, "bolje smo parirali" zbog toga kaj je Celta prestala igrati, ali svejedno bolje zvuči nego da smo se probudili kaj baš i nismo. Može se reći da je buđenje/pariranje sinonim u ovom slučaju, ali neki će navijač pročitati kako je Kovačević izjavio da smo se probudili i poludit će jer zna da to nije istina. Mislim ovo je samo neka glupa sitnica koja nema puno veze, ali pokazatelj koliko su novinari u stanju izvrnuti riječi.

Ovo naravno ne ide ništa tebe Pacho nego glupog novinara s još glupljeg portala.
  • Mr Anderson
    15.6k
    To se događa kad se čita Index i njihove objave se uzimaju zdravo za gotovo.
  • San Lorenzo
    23.5k
    Suma presice je da je on svjestan svega i da smo valjda izvukli pouke.
  • ElDorado
    8.1k
    Lik je ostario 10 godina u 6 mjeseci
  • Pesca90
    102
    Ako Bakrar ne bude mogao,ja sam za opciju da Stojke krene na desnom krilu.Ipak ima europskog iskustva naspram Topica, da odradi to na svjezinu i napokon okrene tu svoju divlju stranu na pozitivan nacin.
  • Crni86
    18.1k
    ko i svaki dinamov trener u zadnje 3,4 sezone….
  • Crni86
    18.1k
    kad je vec bio star :grin:
  • Facke
    7.1k

Ak Bakrar nemre nek igra Topic. Stojkovic je dosta sansi dobil ovu sezonu i nije pokazal ama skorem bas nist. Ne vidim uopce potrebu za Stojkovicem dok ne igrame s desetku. Uz te ima hrpu krivih dodavanja , glupih akcija , jednostavne je trenutne nis koristi. Ja bi njega del na male duze hladenje, da male razmisli kak se treba ponasati na terenu i kak treba igrati.
  • Crni86
    18.1k
    Stojkovic je dosta sansi dobil ovu sezonu i nije pokazal ama skorem bas nist.Facke

Svasta…. Mozemo rec da je komzistentan al malo prevrti sezonu u proslost pa napisi opet ovo…. Tko je pridonio dizanju tempa i bio jedan od najboljih igraca kad je uso u malmu? Ko je na pocetku sezone bio u top formi pa je nakon jedne slabije tekme s varazdinom preseljen na klupu s koje nikad vise nije izaso? Najbolji u ekipi protiv vukovara do ozlijede

Za vidovica mozemo rec da nije nista pokazao, al za stojkovica ne. Vec nema konzistentnost izvedbe. Da li i trener ima svoje prste u tome jer mu nije dao podrsku kad je bio u dobroj formi? Vrlo vjerojatno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.