• Mali dioničar
    18.7k
    Koga ne zanima i iz bilo kojeg razloga mu je svejedno neka ne odgovara na anketu.

Hvala!
    1. U košarci navijam za: (183 votes)
        Dinamo
        34%
        Cibonu
        66%
  • fakin
    2.3k

"Marjane, Marjane..." 1984. godine
  • seljak86
    3k
    Zavidim Sofiji na lakšem izboru od ovog...
  • über alles
    2.3k
    Za New Orleans Pelicanse
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Mislim da bi zanimljivo vidjeti kako se po godištima kreće ova anketa
  • mali M
    9.2k
    Neznam jel možemo komentirati ili je zabranjeno, ali meni nije bilo upitno.. Jednako kao i Nk Zagreb. Drag je, lokalni, legenda, emocije, prošlost.. ali na kraju samo to, prošlost.. Meni bi Dinamo u nekoj fiktivnoj verziji napravio kao i s Građanskim i preuzeo legendu jer ih je veže više od pravnog vlasništva.. Djelili su grad, navijače, proslave, bili isti sinonim... Odrasao sam na Ciboni, Badelu i Dinamu..
    Cibona leži na tolikim ruševinama da je sa ovim forama i stalnim umjetnim oživljavanjem i upumpavanjem kapitala više ne predstavlja što je nekad predstavljala.. Ko zombi.. Izgubila identitet skroz..
    Dinamo raste na zdravim temeljima i volio bi da preuzme primat u gradu, što vjerujem da uskoro i bude s obzirom na potpisanu suradnju sa NK i FD.. Tako je kako je... Nema ljutnje momci, ako netko misli dijametralno suprotno meni slobodno... svi smo na istoj strani samo razmišljamo na glas...
  • zadnjired
    163
    Nogometni klub Dinamo, košarkaški klub Cibona...
  • Keyser Soze
    17.3k
    Meni bi Dinamo u nekoj fiktivnoj verziji napravio kao i s Građanskim i preuzeo legendu jer ih je veže više od pravnog vlasništva.. Djelili su grad, navijače, proslave, bili isti sinonim...mali M

Znači, ti bi za 50 godina učio ljude da je KK Dinamo bio dvostruki prvak Europe? Da je Dražen igrao za Dinamo? S tim da Cibona nije ugašena niti ne vodi k tome da će biti.
  • OsamŠest
    6.4k
    "Kaj se traži imamo,
    Cibona i Dinamo.." :smile:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Kaj se tiče priča o tome da je Cibona propala priča, treba uzet u obzir da košarka ipak zahtjeva znatno manje ljudi, novaca i vremena da se stvari okrenu naglavačke od nogometa. 5 sposobnih ljudi, par stotina simpatizera i nekoliko milijuna eura od današnjeg kluba na aparatima napravi klub koji ide u završnicu Eurolige kroz par godina. Djece koja treniraju ima, genetika je odlična, a šira javnost dolazi s uspjehom. Naravno, easier said than done, ali ipak sve je to puno bliže negoli ljudi misle po meni.

Point is, to opisano će lakše napravit Cibona koja ima legacy negoli KK Rudeš.
  • cibona
    7.1k
    Čestitke najvećem hrvatskom košarkaškom klubu na današnjoj pobjedi u gradskom derbiju :cheer: :clap:

Termin utakmice je bio kriminalan.
  • Nolifer
    13.6k
    Iskreno onak od srca, Cibona i Dinamo, sam da nije Cedevita

:wink: :heart: :cheer:
  • Bosskovitz
    19.8k
    Point is, to opisano će lakše napravit Cibona koja ima legacy negoli KK Rudeš.Tvrdica McTvrdi

Misliš, KK Sloboda? Ako se već držimo originalnih imena.
  • Blueshadow86
    4.7k
    GNK Dinamo i KK Cibona su, jednostavno, institucije.
    Što se košarke tiče, Cibona je romantika i emocija.
    Kada nisam mogao biti prisutan uživo, a ni gledati prek tv-a, nikada neću zaboraviti kako sam kao tadašnji klinac usredotočeno, nervozno i navijački slušao prijenos Cibonine tekme u Euroligi na radiu, na HRT 2 programu radia. Nikada neću zaboraviti svoje uho na zvučniku i tu romantiku kada bi komentator/spiker javio da su koš za Cibonu postigli, recimo, Marton Bader, Scoonie Penn, Jurica Golemac, Andrija Žižić, Davor Kus, Bariša Krasić, Joke Vranković, Slaven Rimac... kada smo u Draženovom domu rušili gigante Eu košarke... Koja su to vremena bila...
    Svaka čast KK Dinamu, želim klubu sve najbolje što se može nekom sportskom klubu dogoditi, ali srce će uvijek vući i kucati za Cibonu.
  • Droljo
    23.3k
    KK SlobodaBosskovitz

Da češ ti ići kuhati nepotrebno....
  • Mr Anderson
    15.6k
    Misliš, KK Sloboda? Ako se već držimo originalnih imena.Bosskovitz

Kaj nije Lokomotiva?
bold
italic
underline
strike