• Plava stijena
    661
    Morate razumjet momci ovaj lik je godinama kalibriran na ofenzivi da šutke trpi tovarska podmetanja ko zadnji mlakonja. On i Karlo su u 5 deka. Kaj mislite zašto su mu tovarski indoktrinatori s tribine ustupili studio. To je njihov kadar. Uskoro će nas uvjeravat da je naša imaginacija da nas sustavno kradu u hnl-u.
  • T90d
    2.5k

Kad imaš sve sudce loše, onda ih treba sve nazvati lošim. A ne birati najmanje lošeg. Nas najviše masakriraju u ligi, a najbolji i najčišći dokaz svemu tome, je Europa, ostalih klubova nigdje, jer nemaju Kolarića, Ercega, De Bela i ostale jednako loše sudce, da ih čuvaju protiv moćnog Dinama iz Tirane, Shelbourna i ostalih velikana iz amaterskih liga. A upravo biranje manjeg lošega i šutnje, mi smo u našoj ligi došli da imamo status Istre, Varaždina, Vukovara, gdje "veliki" Hajduk i Rijeka imaju bolje suđenje, gdje nas štete da bi ova dva "velika" kluba "uspjela".
  • badjibadara
    8.1k
    Klasičan primjer VAR manipulacije, i naknadno manipulacije u sažetku.

18.04.2025. Varaždin - Hajduk 1:1

od 5:58

Na sažetku prikazuju situaciju iz više kuteva, ali ne i suca kako gleda ekran i situaciju koju su mu prikazali iz var sobe. Dakle na sažetku je snimak sa tri kamere, ali sa jedne se ne vidi trenutak kontakta, zaklonio ga je igrač broj 22. Ta situacija je prikazana sucu na var monitoru, te situacija sa kamere na vrhu zapada, sa koje se ništa ne može vidjeti.

ELv6LA4.jpeg

8a6oI4y.jpeg

wghkb0v.jpeg

Rezultat je u tom trenutku bio 1:0 za Vž.
    Eklatantan primjer var manipulacije.
  • Niko1986
    4.9k
    Kad imaš sve sudce loše, onda ih treba sve nazvati lošim. A ne birati najmanje lošeg.T90d

Pošteno, ali ako klub očito ne inzistira na stranim sucima, niti stvara pritisak, ne vidim da će se išta promijeniti. Do tada imamo to što imamo i svaki drugi tjedan se iznova čudimo.
  • T90d
    2.5k

Čuditi se može tko hoće, a pogotovo naivne osobe. Ja bjesnim na njih. A nadam se da će klub napokon dignuti glas. A prije kluba tu ulogu moraju imati sve stranice sa društvenih mreža (koliko ih ja volio ili ne, ne bitno), podcast, novinari kojima je Dinamo blizu.
    Ali dok postoji stav, bolje da nam Erceg ugura 18cm u guzicu, nego Kolarić ili De Bel 20cm, idemo u krivom smjeru i sami dodajemo sredstvo za podmazivanje. Evo vam slikovit primjer odnosa sudaca prema našem klubu i kako to navijači gledaju.

#nohomo
  • The Undertaker
    9.3k
    Spominje se da se i član NO uključio u komentiranje sudačkih odluka iako je Boban rekao da klub neće pritiskati suce. Tko je tu sad glavni i čija se pita?

Utjecaj Hajdukovog pritiska na suce i općenito stvaranja kaosa u HNLu se vidi po nula titula, nula igranja po skupinama i odiumu ostalih navijača očitovanom u skandiranju ''bit će Hajduk kurac šampion'' po svim drugim terenima.

Čini se potpuno logičnim da i mi krenemo tim putem.
  • Niko1986
    4.9k
    A nadam se da će klub napokon dignuti glas.T90d

Dok se to ne dogodi po meni je ovo naše lajanje na mjesec. Nije slučajno da se za druge sudi povoljnije otkad svaku diskutabilnu odluku stavljaju na mreže i stvaraju pritisak.

Do tada ćemo o ovome raspravljati.

Ali dok postoji stav, bolje da nam Erceg ugura 18cm u guzicu, nego Kolarić ili De Bel 20cmT90d
  • Crusades
    20.5k
    Neopisivo si iritantan s tim spominjanjem i plašenjem tovarima, konstantnim kontriranjem i glumljenjem isključive ispravnosti.
  • The Undertaker
    9.3k
    Ako pratiš dovoljno onda znaš da me boli briga što je nekome iritiantno. Možeš lagano preskočiti upis.
  • Crusades
    20.5k
    Boli i nas briga za tovare pa ih imaš svako malo u ustima.
  • Paggini
    74.5k
    Utjecaj Hajdukovog pritiska na suce i općenito stvaranja kaosa u HNLu se vidi po nula titula, nula igranja po skupinama i odiumu ostalih navijača očitovanom u skandiranju ''bit će Hajduk kurac šampion'' po svim drugim terenima.The Undertaker

Ja se također slažem s tobom da ne bi trebali riječ reći za to što su nam izbili dva boda iz Varaždina i dva boda s tovarima.

Šta nismo zabili još koji gol pa svi mirni, jel?

A ne čekaj, jesmo, zabili smo, pa su izmislili razlog zašto ga neće priznati.

Mi ovdje ne pričamo jebenom autu ili jednom žutom kartonu tu i tamo, nego o izravnom oštećivanju za zaslužene bodove koje je već postalo obrazac. Dok recimo druga strana dobiva plate poklona od tih istih sudaca.
  • T90d
    2.5k
    Dok se to ne dogodi po meni je ovo naše lajanje na mjesec. Nije slučajno da se za druge sudi povoljnije otkad svaku diskutabilnu odluku stavljaju na mreže i stvaraju pritisak.Niko1986

Stvorio bi se veliki pritisak da je Zona sa svojim profilom, uz još 5-6 Instagram/TikTok stranica podijelila, primjerice, ovaj video https://www.facebook.com/share/v/1BnS1qSmGq/
    Pa ga vi spomenuli u podcastu. Ne mora sve klub rješavati, a možda i klub bude reagirao kad vidi da navijači više ne žele da im se klub siluje, a samim time i oni.

Utjecaj Hajdukovog pritiska na suce i općenito stvaranja kaosa u HNLu se vidi po nula titulaThe Undertaker

Zato češ ti sutra doći i pitati zašto Jakir Jr, Zebic, Horvat i ostali juniori ne dobivaju priliku u momčadi, jer klub mora živjeti i od prodaje igrača, ali njih nije moguće uvesti u igru, jer radi pritiska na sudce, ti nasilnici imaju samo bod manje od nas umjesto da su na -10.
  • Kepec
    8.1k
    Imaju nula titula zato kaj su toliko loši godinama i imaju nenormalan luzerski mentalitet, čak i da im Kalik sudi svaku tekmu ne bi osvojili naslov. Problem je kaj da im se sudi kak spada borili bi se s Istrom, Varaždinom i Lokomotivom za sredinu tablice, a ne s Dinamom.
  • Niko1986
    4.9k
    Pa ga vi spomenuli u podcastu.T90d

To nažalost nismo mogli jer je emisija emitirana u 21, a mi smo snimali taj dan u 16. Po meni svakako nisu suci promijenili stav jer bi Crne kese i takvi nešto objavili, ali kad službeni klub digne glas onda se sluša.
  • badjibadara
    8.1k
    Stvorio bi se veliki pritisak da je Zona sa svojim profilomT90d

Ne može Zona to odraditi, a niti drugi profili. Prijavljuju i brišu račune.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.