• Krizy
    64k
    Kolarić je Dinamu poništio gol u prvom poluvremenu nakon što je pregledom VAR snimke utvrdio da je Ismaël Bennacer napravio prekršaj u borbi za loptu u začetku akcije. “Pozvat ću te na on-field review za potencijalni prekršaj u napadu igrača koji je kasnije igrao loptom i sudjelovao u akciji”, govorio je VAR sudac Ivan Bebek Kolariću, koji je ovako komentirao situaciju: “Dobro, vidim kontakt. Znači potpuno nehotično… Dobro, svirat ću prekršaj tamo jer je ipak…”, nakon čega snimka prestaje.

U drugom dijelu je Kolarić nakon pregleda snimke poništio i jedanaesterac za Dinamo u situaciji u kojoj je Ante Rebić povlačio Nou Mikića. “Po nogama nemaš ništa, po ruci lagani dodir”, govorio je Bebek, a Kolarić je, vidjevši snimku, rekao: “Ma joj, ne, ne. Meni je ovo preslabo.”

Nakon toga je Kolarić htio dosuditi gol-aut za Hajduk, ali ga je Bebek ispravio da mora spustiti loptu u igru na mjestu na kojem je dosuđen poništeni penal.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    ja imam dojam da HNS i sudačka organizacija na silu od kolarića i ercega hoće napraviti respektabilne suce, iako su likovi tragično loši i onda idu u saniranje štete i brane neobranjivo.

ovdje su se uhvatili dvije očite stvari i brane totalno nekonzistentno suđenje sa objašnjenjima koja su kontradiktorna. logikom koju podastiru javnosti ili je gol trebao biti priznat, a penal nedosuđen ili je gol trebao biti poništen, a penal dosuđen. treće opcije nema i ne može je biti.

"sporedne" stvari uopće ne spominju, ne spomenu da je sudac propustio dosuditi 5-6 žutih kartona, od kojih su 2-3 mogli biti isključujući. neki igrači su doslovno mogli popiti 3-4 žuta kartona na utakmici...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k

Kako se Perez i Laporta postave i protiv Saveza, lige i UEFE? Pa nije jedina alternativa ovoj šutnji i ignoru ponašat se kao narkić iz Međugorja
  • Masto
    536
    Znaci trazit da strani suci sude derbije ne jer naši sudci navlače za svoju ekipu nego jer su nedorasli zadatku
  • db-izbjeglica
    19.5k
    treba zatrpati HNS, maxsport pitanjima gdje se uspoređuju situacije iz derbija i jučerašnjih utakmica LP (bayern, liverpool). tko je u krvu, HNS ili UEFA?
  • Omake
    14k
    Sudeći po knjizi Sida Lowea, Fear and Loathing in La Liga, koja prati odnos Reala i Barce od 30ih godina prošlog stoljeća, oba kluba imaju "sive fondove" za medije. To se saznalo nakon što je Bernabeu otišao iz Reala i iza sebe ostavio veliki financijski kaos. Pa su ljudi iz vlasti češljali sve živo i našli fiksne iznose koji su se uplaćivali određenim medijskim kućama. Danas to vjerojatno ide preko sponzora/partnera koji umjesto da financiraju klub, financiraju medijske kuće, novine, radio kanali, danas instagram stranice i podcasti, i preko njih stvaraju javno mišljenje ili prave pritiske na Savez ili suce.
  • sport
    5.4k
    Kada uspoređujemo sa prvom utakmicom u Splitu ništa se nije promjenilo.Dovoljna su samo tri detalja:krvničko namjerno udaranje Šarlije koljenom u butinu Gode,udaranje Livaje s leđa u vrat Domingueza,povlačenje s dvije ruke Hoxhe od strane Sigura.Sve je prošlo nekažnjeno.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    127
    Dobro jutro, nadam se da ste dobro. Došao sam samo napisat da i danas nabijem Kolarića na kurac. :)
  • Niko1986
    4.9k
    ja imam dojam da HNS i sudačka organizacija na silu od kolarića i ercega hoće napraviti respektabilne sucedb-izbjeglica

Tu se ne bih složio za Ercega jer za njega iskreno vjerujem da nije pokvaren. Isto ima utakmica gdje nas je zakinuo, ali za razliku od Kolarića se ne usere punog Poljuda. Da vidim da nam Erceg sudi idući derbi na Poljudu ne bih obraćao pažnju, a da vidim da Kolarić sudi pomirio bih se da možemo maksimalno do boda.
  • Crni86
    18.1k
    Isto ima utakmica gdje nas je zakinuoNiko1986

Covjek ima 3 utakmice za redom gdje smo gadno zakinuti. Ako to nije namjera onda ne znam sta je.

Nije problem pogrijesiti, ali kako u te 3 utakmice bas su sve krucijalne pogreske isle na nasu stetu, a ne na stetu suparnika? Kako niti jedna pogreska nije isla u nasu korist? Nije malo cudno da bi bilo slucajno i da je to samo nevina pogreska?

Vrlo lako je odjeljiti loseg suca od onog koji namjerno radi neke greske. Kod onog koji ne zna i koji je los, jednostavno ce osakatit obje ekipe jer ne zna. Onaj koji radi to namjerno sakatit ce samo jednu ekipu. Nas kad se ubija sa sudenjem, na drugoj strani nikad nema zaljenja i gresaka… cudno. Jako cudno.
  • Niko1986
    4.9k
    Covjek ima 3 utakmice za redomCrni86

Nakon Varaždina gdje ga je zeznuo pomoćnik nam je sudio derbi na Poljudu u kojem mu je jedina greška što nije dao žuti Šarliji. Daleko je on od savršenog suca, ali ako za idući derbi na Poljudu nema stranih sudaca, on mi je prvi pick.
  • FazeN
    4.4k
    Mislim da je ipak ovo sve skupa odjeknulo, sad samo treba nastaviti istim intenzitetomvjeko1701

Bravo, slažem se. Radi se dobar pritisak i mislim da smo na dobrom putu.
    Razmišljam napraviti novi video o sudačkoj komisiji/VAR sprdačini i dvostrukom kriteriju, pa ako imate bilo šta o tom a želite da se vidi u videozapisu, da pokažemo kakva su stoka i licemjeri, objavite ovdje slobodno.
  • T90d
    2.5k
    Poljudu u kojem mu je jedina greška što nije dao žuti Šarliji.Niko1986

I još sitnica da je morao isključiti Sigura radi faula nad AirAlbaniom, pa pokazati još koji žuti karton kao Tovarić u ovom derbiju. Sve same sitnice i mini greške, koje nemaju utjecaj na utakmicu, pa makar protivnik trebao imati 2 igrača manje u polju.

Ne znam kako imate snage pronalaziti njihove "dobre" strane, nisu ni Erceg ni Kolarić, ništa bolji od De Bela, Pajača i ostalih loših sudaca.
  • Niko1986
    4.9k
    Kad imaš 10 loših sudaca, tražiš najmanje lošeg. Svakako nećemo tako skoro dobiti strane suce.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k

Ne sa tim stavom. Klasična zamka, uvjeri ih da se ništa ne može napraviti i već su pobjeđeni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.