• Tvrdica McTvrdi
    3.7k

Više nisu "Slobodanova Dalmacija" :cool:
  • Crni86
    18.1k
    Sta se ceka sa izvjescem gospona Lazeca?
  • NKDZ86
    6.7k
    nema riječi kojima bi opisao/opravdao pljačku na Maksimiru...šokeran je i on čak...
  • LilScav
    36
    I eto ga. Sudačka komisija utvrdila kako je u derbiju suđenje bilo regularno:

https://hns.family/vijesti/30406/sudacka-analiza-16-kola-supersport-hnl-a/

Čak sam blago šokiran. Ljudi u analizi tvrde kako je ispravno poništen gol DInama zbog faula i prilože snimku, a na snimci - faul se ne vidi.

Za poništeni penal isto sam iznenađen, iako ne znam zašto.. mogao sam to sve očekivati.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k

Znači li ovo da je Tovarić katastrofa sudio jer nije prepoznao niti jednu situaciju (uključujući kolika mora biti nadoknada) i stoga bi trebao na hlađenje? Obožavam kako se ta komisija gubi u svom logičkom toku
  • Masto
    536
    Pojašnjenje poništenog penala čisti show
  • Crni86
    18.1k
    Ja se smatram coravim jer oni tu vicu opet o faulu Benaccera, a ja ni na jednom kuru ne vidim 100% dodira izmedu benaccera i sigura.

Ajde vi sad nekom objasnite kakav sudac intezitet vidi bolje na snimci nego vlastitim ocima? A bebek govno vice da nema dodira po nogama. Govna jedna

Klasika o penalu na bakraru i belji te udaranju misica ni slova. Lijepo. Nadam se da cemo i dalje biti tihi i gospoda. Zvijelj hns, sudacka komisija, Kustic i Layec!
  • Dendle71
    221

To je najveci problem kod odluke. Nema jasne snimke ili slike. Nigdje se taj kontakt ne vidi. Znaci ne mozes promjeniti odluku i ponistiti gol. Nema cistog dokaza.
  • don
    17.3k
    nema veze, mi ćemo šutit idalje. Nek nas svak jebe u zdrav mozak kad može
  • sport
    5.4k
    Prekršaj Bennacera na igraču br. 9 (Rebić),a pao je Sigur.Stvarno su se potrudili.Sve očekivano od onoga koji je zato i doveden.
  • Li d1986
    279
    Bebek mu kaze da vrati prekrsaj kod gola i zavrsava se snimka. Zar nije njegovo samo da mu pokaze snimku a ne da odlucuje?
  • Crni86
    18.1k
    Ja da sam Boban trazio bi audijenciju kod Layeca i Kustica pa da mi kao bivsem profesionalnom nogometasu najviseg nivoa objasne jer su mi ova objasnjenja nejasna. Onda bi ponio tablet i pokazao sve ove pizdarije i pitao da dodatno pojasne te situacije.
  • Masto
    536
    Vidim kontakt hahaha
  • Sajla
    15.5k
    Ljudi u analizi tvrde kako je ispravno poništen gol DInama zbog faula i prilože snimku, a na snimci - faul se ne vidi.LilScav

ne samo da se ne vidi faul nego: "gostujući igrač br. 9 više nije mogao sudjelovati u obrambenoj akciji svoje momčadi, za razliku od domaćeg igrača br. 4"
    9 kod tovara nosi Rebić, a ovo je bio Sigur. ne da se ne vidi prekršaj, nego se ne može ni prepoznati koji je igrač u pitanju i koji broj nosi, a dovoljno je za poništenje pogotka koji se dogodio tjedan dana kasnije. lakrdija!

vjerojatno su potrošili toliko vremena na analizu te situacije da im nije ostalo dovoljno za pogledati što je bilo u 8. minuti s Bakrarom i Racijem. tu je bilo previše kamera na kojima je sve jasno i očito pa nije bilo potrebe ići dalje za tim.
  • Peškaman
    8.3k
    Gdje je komentar na potencijalni penal nad Bakrarom?
    Zašto kod potencijalnog penala nad Mikićem Kolarić nije dobio kut snimke gdje se vidi čisto gaženje van 16m (drugo žuti karton) nego mu je ponovljeno prikazivano samo jedan kadar?
    Zašto nema komentiranja drugog žutog za Mlačića nakon potezanja Kulenovića?

Gdje je Kolarić čisto vidio kontakt između Bennacera i Sigura? Koji kut kamere može to potvrditi? Pritom je Kolarić naglasio da ga je Bennacer nehotično zakačio :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.