• immerwieder
    1.5k
    mogel bi od nedjelje i biščan biti na dispoziciji
  • BBB Sibenik
    6k
    Nema apsolutno nikakve logike da Kek preuzme “majstore sa mora”. Odbija je Dinamo , rekordnu zaradu, igranje europskih skupina, rad sa mladim talentima i objasnia zasto. Ovi kmecavci igraju na kartu sta je Kek simaptizer Hajduka pa objavljuju vakve stvari. Najblize sta ce Kek sist na klupu Hajduka je ova slika sta je @Kwedi ubacia :smile:
  • Majki2111
    4k
    E ne slažem se. Rile je žario i palio u sezoni 16/17. Najbolji bek i igrač lige tada. Kao što je Gavro trpo mreže te godine, a Dinamovac je. Čisti profesionalizam.
  • Crusades
    16.7k
    Znači možemo zaključit da se netko i popiša po Dinamovom grbu i objavi to na Instagramu, tebi bi on bio prihtavljiv u Dinamu jer je fantastičan igrač?
  • NB86
    16.9k
    Možeš pišat majkiju direkt u usta, njemu ništa ne smeta.
  • Dudu
    2.6k

Ako je dobar igrač. koga briga gdje prazni mjehur :lol: :rofl:
  • Majki2111
    4k
    Ma prihvatio bih sve ako donese poboljšanje u segmentu nogometne igre. To uključuje i karakter i odnos u svlačionici i kvalitetu igrača. Ova objava na fejsu mi ne smeta. Al dobro, ako nije igro dost dugo, složio bih se, postoji rizik u dolasku. Al sad da nebi poželio takvog igrača radi jedne objave na fejsu stare, pa nisam glup toliko i zadrt.
  • Neki tip
    21.3k
    Majki bi na Zoni imao oponente i da napiše "Mamiću, cigane!".

Naravno, dao si je puno truda da mu svaki upis bude tako doživljen.

Ali..

Također bih volio čuti u čemu je strašni grijeh Ristovskog?

Po kome se on popišao?

Tko je u klubu zadužen za čestitanje drugim klubovima i odnose s njima?

Navijači? Igrači? Trener?

Valjda je svaki od nas napisao par kartica teksta o seljačkoj ili makar beskičmenjačkoj upravi, PR-u koji više služi promicanju i zaštiti lika i djela nečastivog nego Dinama i sad je nepoželjan igrač koji je, zamislite okrznuća o Dinamovu čast, pogrešno pretpostavio da ista ta uprava i isti taj PR nad kojima seremo ovdje svaki dan - neće ili ne bi čestitali Rijeci!? :chin:

Da se razumijemo, Ristovski mi je kao Rijekin igrač strašno išao na k, baš kao i Vešović. Kao što nam i inače idu na živce prgavci iz suparničkih ekipa.. i kao što ih nerijetko volimo u svojima.

Kisdihand manire definitivno nisu na vrhu mog popisa poželjnih karakteristika desnog beka.
  • Crusades
    16.7k
    Nitko nije ni spomenuo da se Ristovski popišao po nekomu/nečemu. Ja sam pitao za hipotetsku situaciju da vidim koje su granice kod majkija.

Prva rečenica je dosta toga rekla.
  • Neki tip
    21.3k
    Nitko nije ni spomenuo da se Ristovski popišao po nekomu/nečemu.Crusades1986

Ma znam, ali općenito propitujem to negodovanje na potencijalni dolazak Ristovskog zbog te konkretne objave.. nije poanta u pišanju ili ne pišanju, nego tome zašto je takav smrtni grijeh izrazit sumnju u gospodske manire klupske vrhuške kojoj isto to zamjeramo na 100x izravniji način na dnevnoj bazi.. samo to.
  • vjeko1701
    16.4k
    Ristovski heroj a ne zločinac! :D
  • Bosna86
    12.3k
    Najdraže mi je kad se ispisu stranice o upisu lika na drugom forumu koji zna čovjeka kojem je netko rekao da Kek dolazi
  • Kwedi
    3.9k
    Bacit kost sirotinji, ima li išta slade? :smile:
  • deda
    38.3k
    Zato se ova tema između ostalog zove i "nagađanja" :wink:
  • Krizy
    58.8k
    Srpski mediji prenose kako je Dinamo zagrizao za veznjaka Čukaričkog, koji se u posljednje vrijeme pretvara u rasadnik talenata. Naime, srpski klub svake sezone radi jedan malo jači transfer, a iako trenutačno nije jedan od njihovih najzanimljivijih eskponata, ove zime klupsku kasu dodatno bi mogao napuniti Stefan Kovač.

Maladi bh.reprezentativac rođen je u Beogradu i prve nogometne korake napravio je u Crvenoj zvezdi, a FSS je pokušao ispraviti svoju pogrešku i vratiti ga pod srpski stijeg, no bezuspješno, a sad je zapeo za oko Zoranu Mamiću.

No, sam Kovač spušta loptu...

„Nemam detaljnije informacije o interesu zagrebačkog kluba, dobio sam informaciju da sam im zanimljiv, ali ima vremena za te priče. Sad sam koncentriran na Čukarički. Profesionalac sam, naučio sam tako od malih nogu,“ komentirao je Kovač.

Već godinu i pol je standardan u prvoj momčadi Čukaričkog, a lani je propustio samo jednu utakmicu.

https://www.germanijak.hr/kosarka/vijesti/dinamo-se-raspituje-za-mladog-reprezentativca-bih-iz-cukarickog/80415
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.