• Droljo
    23.3k
    samo s više krvi, anemije,bazooka93

Pa kak ovo dvoje skupa :lol:
  • bazooka93
    66
    greska u koracima hahaha
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    pa zar nisi čuo da im je klubski liječnik doktor Shultz iz DDR , kad su šprice u pitanju sve je moguće . Još malo će se pokazati da je Jagušić u stvari klon Dolph Lundgrena i Chuck Norrisa sve u jednom :rofl:
    Mogu oni tražiti 5,6 milja krvnih zrnaca ,ali mali ima jednu sezonu truhlog HNL . Realna cijena je 3 milje i 20 posto pa neka neko rizikuje i sa nama . Dosta je bilo premlaćivanja,pa makar se mali pokaže i razvali ligu pet. Kakvih crni 5 , 6 miliona
    Platiš ,i onda ti dodje miš od trenera i nakon par loših tekmi klupa i izgubiš samopouzdanje koje si stekao i koje je alfa i omega za uspjeh. Primjer Belje sa početka i Belje sad. Nije isti igrač. A da ga nije slao na klupu nakon 50,60 minuta i kad je trpao sad bi imao 20 golova na kontu. Ali ga je gospodin morao mjenjat Kulenom ,a onda klupa sljedeća pa sve tako. Tu bi i Haaland pukao
  • Fatos Beqiraj
    522
    Salah ide iz Liverpola, Zvone znas sta ti je cinit pusti jagusica
  • NORTE
    21.5k
    Ovo s Livakovićem prema Genoi mi izgleda kao baš ružna fake news i uvjeren sam da se vraća u dinamo.

Što se tiče Jagušića nisam baš uvjeren da ćemo ga dovest na zimu iako bi nam jako dobro došao.

On je sam izjavio da nam ljetos nije došao jer je dinamo doveo "osam igrača" na njegovu poziciju, iako je istina da smo na krilima tanki u smislu kvalitete, koju on ima.

Moguće je da bi nam bio i preskup i da će Slavenu i i njemu neki jači klub ponuditi više i garantirati mjesto i i minute, što doduše može i dinamo.
  • Infinity
    20.6k
    Pristao bih ja na dogovor da kupimo Jagusica, a da ostane u Slavenu. Bakrar za sad dobro odradjuje tu poziciju, a i Lisica ce se vratiti prije kraja sezone.

Mislim da Jagusic vrijedi toliko da pristanemo na neki kompromis. Naredne sezone bi mogao biti jedan od boljih u nasoj ekipi.
  • NORTE
    21.5k

Ja bih ga doveo na zimu da nam bude pojačanje u ofenzivi za hnl i za Europu.
    Sigurno će igrat i treba nam kvalitetna konkurencija, a on je pravi X faktor kao i Livaković.

Moramo se osigurat i pojačat za osvajanje titule, a već je dokazao ekstra kvalitetu, kao i da bi za našu momčad bio POJAČANJE kakvo nam fali.
  • miro
    8.1k
    Ma ništa prije ljeta po meni. Ako je dečko zainteresiran, onda se dogovorit sad na zimu i pustit ga da odradi sezonu do kraja u Slavenu
  • Zagi
    13.5k
    Zašto? Koji je to naš igrač bolji da Jagušić nebi igrao u prvoj?
  • fakin
    2.2k
    Ljubicic ako pitas kovacevica
  • Zagi
    13.5k
    Ljubičić je ispao iz prve, a niti ne ulazi kao zamjena zadnjih par tekmi.
  • fakin
    2.2k
    Budemo vidjeli tko ce startati prekosutra
  • Zagi
    13.5k
    Teorija ti je da je Kova Bennacera mijenjao Villarom da bi Ljubičić ostao svijež za Betis?
  • keppi
    460
    Što se tiče povratka Livakovića vjerujem da s njegove strane želje za povratkom neće manjkati.
    Bio je sada vani..... i vidio da osim većeg novca tamo i nije baš sve ružičasto, nigdje te ni približno tako ne cijene kao kod nas. Iskusili su to već mnogi....kao recimo Oršić.
    Ja se najviše ustvari bojim Turaka. Livi im sigurno ne treba jer imaju Edersona, ali Turci su Turci.....Zajc im nije bio niti u primisli pa su ga onoliko zavlačili, a Livaković ipak ima i neku tržišnu vrijednost.
  • fakin
    2.2k
    evo strpi se dva dana pa cemo vidjeti. Nazalost uvjeren sam da ce ljubicic startati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.