• Zagi
    13.5k
    Danas je bio vrlo dobar i u ovim negolgeterskim segmentima igre za koje ga kritiziramo.
    Dizanje glave, dodavanja i pregled igre, gušenje akcija...
    Jasno nije to Modrić razina ali napreduje. Pogotovo ako usporedimo sa tekmama prije par sezona kada je tek došao. Razlika nebo i zemlja.
    Mislim da je on žrtva vrlo loše škole nogometa u kojoj je odrastao. Vidi se da se sada s njim predano radi i ide to na bolje.
    On je zapravo 27ogodišnji mlađi kadet :rofl:
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Kad se sjetim onog izbezumljenog pogleda kad je zabio PAOKu i ovo danas.. Velik skok je to bio za njega, a uletio je u najgori period Dinama u zadnjih valjda 20 godina.
    Napredovao je masu, a i samopouzdanje je konacno tu.
  • Jos-Optimus
    8.2k
    daj nam sada neku pametnu analizu
  • Dino
    4.8k
    Situacija nakon gola kad na centru pokazuje idemo naprijed i pita koliko je jos vremena ostalo :strong:Efes Pilsen

E ova situacija, ovo treba vrtjet klincima u akademiji da shvate kakav stav mora imat igrac dinama!
  • DerHerrKool
    227

“Sad najviše vrijedi za prodaju” :roll:
  • M94
    2.3k
    Najbolji nas igrac.
    Uvijek moze nesto izvuci na individualni kvalitet.

Sve se bojim na sto bi to licilo da je neko drugi umjesto njega tu.
  • scooniepenn
    5.9k

Cudno da nije bilo na temi vinovnika one “sad je najbolji trenutak za prodaju”. Nas najbolji i najkonstantniji igrac ove sezone. S kime kod da igramo Hoxhu se redovno duplira, jer 1 na 1 ga malo tko moze u kontinuitetu zaustavljati. Svaka cast Arbi i samo nastavi ovako dalje, Air Albania leti i ne staje.
  • Crusades
    20.5k
    Jučer bio baš dobar, izgleda da se konačno oslobodio do kraja. Fantastična asistencija za Bakrara... samo tako dalje. :strong:
  • Fan
    1.7k
    S oproštenjem, al kenja mi u usta svakom utakmicom sve više i više. I baš mi je drago, neka istovari sve kaj ima.
    Još kaj mu dajem ogroman, al ogroman plus, s kolko kritika se suočavao otkad je stigao u Dinamo i nijednu jedinu lošu riječ nisam pročitao od njega. Naklon do poda, nadam se da će tako nastavit i dalje pokazivat da je na dulje staze opcija za prvo krilo Dinama.
  • Carrasco
    6.8k
    Hoxha je jednostavno sve bolji i bolji igrač. Ovo sam napisao prije dvije godine:

20251207-120054.jpg
  • Masto
    536
    Da hoxha moze i zna uvjerili smo se ako ništa na svjetskom je pokazao samo nije imao konstantu
    Prvi ovogodišnji derbi mu je bio prekretnica kad nam većini njegovo igranje od prve nije sjelo i od tad on ne prestaje s dobrim partijama
    Samo tako igračino
  • Blueshadow86
    4.7k
    Hoxha je postao puno kompletniji igrač, za razliku kako je to prije izgledalo. Osobno obožavam okomita krila, a upravo je on to. Svaki put kad primi loptu, odmah je u okomitom položaju i spreman je na igru 1 na 1 i ugroziti šutom protivnički gol. Ono što je prije bio rijedak slučaj, to je da je sada opasan i sa svojom, slabijom, lijevom nogom. Ne forsira samo desnu nogu nego ima fin prolaz i sa lijeve strane, dobar ubačaj s lijevom nogom i nije više tako predvidljiv. Postao je baš težak za čuvanje, zato ga skoro svaka ekipa duplira.
  • Z brega sam
    245
    Postao je baš težak za čuvanje, zato ga skoro svaka ekipa duplira.Blueshadow86
    Slažem se!
    Sad je top u odnosu na što smo svi očekivali od njega, ali bi bio bi još veći :fire: :fire: :fire: kad bi kod ovog dupliranja počeo koristiti proigravanja ranije igračima koji se otvaraju.
  • bazooka93
    66
    bas je fino propricao hrvatski i skompao se s domgueyom mislim da je i dobra dusa svlacionice.
    Uz domngueza najbolji igrac polusezone i nov mr Derbi
  • Zagi
    13.5k
    Sad je top u odnosu na što smo svi očekivali od njega, ali bi bio bi još veći :fire: :fire: :fire: kad bi kod ovog dupliranja počeo koristiti proigravanja ranije igračima koji se otvaraju.Z brega sam

Očekivati od njega da ima neki super elitni pregled igre nije realno.
    No može mu se uvelike pojednostaviti odluka.

Na treneru i napadačima je da uigraju tu akciju. Nije teško, samo dril.

Kada lopta ide prema Hoxhi u dubinu, Arber će ili pucati (primarno) ili dati paralelu ako ne može pucati.
    Naši napadači često idu na povratnu. Povratnu nikada neće dobiti, Hoxha ih ne gleda i ne vidi.

Devetka mora krenuti odmah po upučivanju lopte prema Hoxi i osigurati da je tijelom ispred stopera, spreman na paralelu. Tap-in , gol.
    Baš ovu situaciju smo imali protiv tovara , Beljo je kasno reagirao i lopta je prohujala po paraleli te se ništa nije izrodilo.

Dodatan bonus je kaj Lisica sa druge strane žestoko preferira baš te paralele. Tak da istu akciju imaš sa oba krila.

Nije to napadačima baš jednostavno. Zahtjeva brzinu i agilnost, zato je idealan napadač Bakrar.
    Ova dvojica su tromi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube