• Str1nger Bell
    2.9k
    Kako određeni mediji stavljaju u prvi plan odličan rezultat Zrinke Ljutić na naslovnice, pa onda ždrijeb za svjetsko, pa tek onda skandalozan derbi i tu naravno nema riječi o suđenju.

Nakon danasnje utakmice želim da svako kolo do kraja pobjeđujemo uz sudački masakr, uz golove iz zaleđa i nepostojece penale.
  • FazeN
    4.2k
    Mislim da je vrijeme za još jednu kompilaciju.
    Najveću sramotnu.
    Molim utakmicu ko ima u inbox, te ako mislite još kakve situacije da su vam sumnjive, javite.
  • blue heart 72
    2.9k
    odgovaram samo na ovaj dio koji pitaš. Da po pravilima je ista akcija, zbog toga jer je Silić obranio udarac Zajca. Ključna je stvar, da on loptu nije imao pod kontrolom, tako da je sa te strane u redu odluka.

Drugi je par rukava odluka o "prekršaju" Bennacera, to je doslovno skandalozna odluka
  • sport
    5.4k
    Sutra ću u miru pogledati snimku i brojati koliko puta su igrači hajduka nakon označenog prekida "piknuli" loptu po 20-30 metara jer kažu da se to ne smije i tretira se kao nesportsko ponašanje.
  • Carrasco
    6.7k
    te ako mislite još kakve situacije da su vam sumnjiveFazeN

Start Racija na Bakraru u 16m u prvih 10 minuta utakmice
  • badjibadara
    8.1k
    Mislim da je vrijeme za još jednu kompilaciju.FazeN

Ako nadjes i budes trebao pomoc oko rezanja i montaze, javi
  • Crni86
    18k
    vucenje belje od strane racija na kornereu u 52. minuti
  • Carrasco
    6.7k
    Ima snimka na HRTi, ali se ne može snimati. Upravo pogledao start Racija. Po meni čisti i očiti penal. Bakrar prvi na lopti i ovaj ga udara iz voleja. Nerealno da se ovo nije gledalo na VAR-u, nerealno. Najgore od svega što apsolutno nitko ne spominje ovu situaciju, a penal ko kuća.
  • Crni86
    18k
    nije li slicna situacija na mlacicu tovarima sudena kao penal potiv gorice?
  • NORTE
    21.3k
    Dajte nam video tog starta Racija na Bakraru.
  • Crni86
    18k
    ja mislim negdje 7./8., bakrar je ostao lezat nakon tog dvoboja
  • rioda
    12k
    Kad nije sudio faul na Belji odmah na početku, sve mi je bilo jasno u kojem smjeru ide utakmica.

Situacija na Bakraru je i meni sumnjiva, lako se mogao dosuditi penal.

Poništavanje gola na VAR intervenciju na temelju onog jednog lošeg kadra? Koji je to kurac bio?

Penal isto tako, po meni uopće neopravdano uključivanje VAR-a, i smiješno da baš ništa nije dosudio tu, ni penal, ni karton rebiću.

Odgovornost je na Kolariću, ali velikim dijelom i na Bebeku, ovo nije prvi put da iz VAR sobe dirigira protiv nas.
  • Carrasco
    6.7k
    , te ako mislite još kakve situacije da su vam sumnjiveFazeN

Nakon žutog Bennaceru za simuliranje, Rebić s leđa udara Mišića, ovo sam tek sad vidio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.