• Sibirski plavac
    7.4k
    Villar sa priprema i Villar zadnjih par mjeseci nisu ista osoba. Točno se sjećam kolektivnog oduševljenja njime od strane cijelog zapada na tekmi protiv Kryvbasa. Kaj se tom dečku desilo od tad , ne znam. Letio u prijateljskim tekmama, a prosječan u službenim. Uistinu neobična situacija.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Meni danas nije bio ni dobar ni loš, ali ne kužim argument za njegovu igru "a podcijenio je ligu". Pa kako čovjek koji je zakucan na klupu i koji ima jedan gol može podcijenit ligu?

Nema nikakav kontinuitet igara, ne vidim po čemu bi i zaslužio minute ispred nekih drugih igrača, ali i dalje gajim nadu da će proigrati i da neće ispasti potpuni promašaj jer je u određenim trenutcima pokazao da kvalitetu posjeduje.
  • Zagi
    13.3k
    Kaj se tom dečku desilo od tad , ne znam.Sibirski plavac

Na pripremama protivnici ne idu u ozbiljne duele pa se ovaj mogao neometan šetati po sredini terena.
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    tad je imao puno povjerenje ,doveden u veliki klub da bude nosilac igre. Nakon toga mu dovode , Bennacera,Zajca na poziciju ,i njega pitaju Vanka nakon mislim jedne lošije utakmice i onda dolazi kovina legendarna da ne može igrati skupa sa Mišićem ,oprosti ali i ja bi se pogubio tu . Obećano jedno a radi se sve da ga se izbaci iz momčadi. Jebiga trebalo mu vremena da se nađe i krene iz početka. Ja sam čuo da leti na treningu
  • Crni86
    17.9k
    Meni danas dobar. Unio energiju i gard. Uso sa stavom sad cemo vam j…t mater.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Ušao u 80. minuti kad je utakmica postala cirkus. Ne znam kako ga se uopće i može ocijeniti.
  • Jaro
    11.4k
    i u tom cirkusu je 2 put gurnuo RPGa i Topića u napad. Ne znam kaj je trebao još Napravit u svom tom kaosu…
  • Crni86
    17.9k
    Jahao je kalika (cini mi se) kao pravog magarca i vec zbog toga zasluzuje pozitivnu ocijenu. Doso inace do zapadaca slikat se sa nekim klincima.

Vjerujem da je dobar lik, sam teska glava kao i vecina nogometasa.
  • Dzoni
    3.2k
    Meni danas čak nije bio loš, ima iste boljke carinjenja lopte, ali može fest iskreirat
  • CastAway1986
    4.6k
    Ja vjerujem da ima klasu i da ce na kraju to pokazati samo nek prestane cariniti loptu dok ganjamo rezultat..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.