• CastAway1986
    4.7k
    Ja se i dalje nadam da ce se Gonzalo nametnuti nema potrebe da ga se otpiše odmah , jednostavno se nije još uklopio u ovaj sustav ali po svemu bi trebao biti klasa u ovoj ligi ..
  • Ljubo
    278
    Soldo je za tebe doktor nogometa
  • Goncalo Santos
    2.7k
    Toliko sam navijao za villara, ali ovo danas protiv hajduka... ne zelim ga vise vidjeti da igra. Carini loptu, igra u nazad, lagano cupka i seta...

Mislim da on i dalje sebi u glavi misli da je ovo njegova liga da se sve vrti oko njega, dobro kaze kolega, soldo je za tebe iniesta.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Čak i neloš s obzirom da je dobio 10ak min. Bio skoro i asistent u onom fliperu ispred njihovog gola. Nije Gonzalo loš igrač. Glava je tu po meni veći problem. Je li podcjenio hnl ili što, to samo on zna.
  • rokikaciga
    8.1k
    Meni je danas bio cist oke..
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    On će biti pun pogodak kad tad ,samo strpljenja i ne brojati mu krvna zrnca . Nije on bezveze bio lider . Da staviš mišketa negdje i on bude rezerva nekom nebo ni njemu bilo pravo
  • Orc123
    14.1k
    Ja ne kuzim kaj ste vi danas vidjeli lose od njega...ove je vec kenjanje samo da se kenja.
  • Kruno
    1.2k
    Kako ce biti dobar kad igra na kapaljku.
  • Ljubo
    278
    iritantno je kako letargično igra pogotovo u derbiju kada ganjamo rezultat, to me bas ljuti jer znam da bi mali Soldo za tih 20 min ginuo i sve ostavio na terenu. Ovaj mi izgleda kao uvrijeđena frajla koja nije spremna dati sve za ovaj klub.
  • Orc123
    14.1k
    gle, ja to nisam vidio....mozda ga gledamo samo pod povecalom.
  • rokikaciga
    8.1k
    Villar ima taj problem "govora tijela" kao i Petko jer ne divlja tijelom kao netko kao Stojke i onda mislis da ga boli kurac.

Meni je veci problem bilo Godino vracanje lopte.

Ako se ne varam Villar je nekoliko puta probio linije do RPGa/Topica
  • hardek
    7.7k
    Stvarno ne znam al meni je on grozan. Doduše ne znam da li zato što je loš ili na silu želi u maloj minutaži dokazat da je zaslužio više? Isto tako on i Mišić kao par u veznom redu nije ni imao neku veliku šansu za uspjeh
  • Ljubo
    278
    A moguće je da sada vruće glave gledam možda krivo na njega, ali ne znam meni ne izgleda kao netko tko će dugo ostati u klubu i ostaviti trag.
  • Praskaton
    4.8k
    Ja ne kuzim kaj ste vi danas vidjeli lose od njega...ove je vec kenjanje samo da se kenja.Orc123

Carini loptu.Uvijek mu treba dvije tri sekunde previše za odluku.Ne ide okomito kad ima loptu nego se vrti s njom.
    Ne kažem da nema kvalitetu.Da dobije par utakmica sa većom minutažom možda bi bio naš najbolji igrač al ovo što pokaže kad uđe je premalo.Soldo ispred njega sigurno
  • Jaki991
    569
    Ma solidan skroz danas, igrao je 20ak min, glupo izgubi jednu loptu i automatski ga se po tome pamti, odigrao par dobrih dodavanja i cak usao u par duela danas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.