• dBK
    335
    Već je bilo govora o prekratkim rukavima, ali zamoliti ću info od ljudi koji su u zadnje kupili...bademantel/šlafrok/kućni ogrtač...što imate reći što se tiče veličine?
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k

Vrlo komotan, širok, dugačak otprilike do pola listova, veliki model (L/XL) samo rukavi do pola podlaktice
  • pjetlić
    233
    Daj covjeku sliku u zivo :smirk:

https://ibb.co/C5RB5Lf9

Super udoban, rukavi jesu kraci, al meni je to dobro jer ne zapinjes s njima okolo onda. Ja sam 190, tak je duzina kad ispruzim ruku.
    Sve preporuke.
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    sliku ne mogu otvoriti ,ali dužina se ne mjeri ispruženim rukama brate,nego kad ruke i prirodnom položaju uz tijelo ,onda rukav mora doći do korjena ruke. Gdje dlan počinje to je perfektna dužina. Naravno kad se ruke ispruže da su rukavi kraći ,logično a i trebaju biti ,ali opet to je stručno jer radim sa tim 35 godina . Ali danas opet kažem sve je stvar ukusa . Neko voli diže neko kraće . Meni je ogrtač perfektan ,kao što rekoh prvi put da ne moram skraćivati rukave ,pašu tip top što znači da su tebi kratki jer si viši od mene 15 cm .uglavnom kvalitet i boja top
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    [img]http://PXL-20251206-135428852-PORTRAIT-2.jpg
    Živjeli ,jedna za brata @Droljo
    Top je ovaj ogrtač
  • Guraj9
    3
    Ima itko info za ovu reklamu kaj je bila sad prija tekme na semaforu o nekakvoj novoj gramofonskoj ploči?
  • jedan u nizu
    16.6k

Limitirano izdanje koje čuva naš identitet i tradiciju!
    Projekt “Veseli se Zagreb naš” je posebni, limitirani komplet koji sadrži kolekcionarski LP s 11+1 pjesama o Dinamu i Zagrebu, knjigu o velikim uspjesima Dinama 60-tih godina te prigodnim poklonom koji je izradila Croata - dinamovom maramom za dame ili dinamovom leptir mašnom za gospodu.
    Cijeli paket ima samo 5️⃣0️⃣0️⃣ numeriranih, personaliziranih primjeraka!
    LP, kojeg je izradila Croatia Records u suradnji s tvrtkom Sony, predstavlja po prvi put nakon više od šest desetljeća pjesmu “Dinamo, Dinamo”, koju s ljubavlju o Dinamu pjeva velikan hrvatske glazbe Ivo Robić. Na LP-u su, naravno, i pjesme koje neraskidivo vežu glazbenu tradiciju Dinama i Zagreba: “Dinamo ja volim” u izvedbi koju niste imali priliku često slušati, “Da te ne volim” od Novih fosila, “Zagreb je najljepši grad”, našeg Drage Diklića, “Zagrebačkim ulicama” i mnoge druge.
    Svaki primjerak “Veseli se Zagreb naš“ je numeriran, a po cijeni od 250 eura možete ga od idućeg tjedna nabaviti u svim Dinamovim Fan Shopovima te na Dinamovom webshopu!

595149393_1412980840196304_7429871254450513739_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_s640x640_tt6&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=FBv1A_fJo0IQ7kNvwFujA3m&_nc_oc=AdndSBPqrVZ_lSxdnQ3hjPnTo9ftp4MbzI0qFWyn2bAXu52RAQ3KLg79mDvSuD489QQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=pGaRBKwBchm8SXezHS2ECA&oh=00_AfnqVEJi5GgArMywkLZxz6_KMcttSi9MUYjdIWT-YHFesw&oe=693A2D7A
  • Guraj9
    3
    Vidim hvala! 250€...preveć za knjigu ploču i mašnu
  • NerminB
    477
    samo brate pravi si viking
  • pjetlić
    233
    Jebi ga, nemrem protiv tebe, za svaki artikl imas spremnu sliku :rofl:
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    :lol: nećeš više jedno vrijeme , supruga stavila veto . Kaže i ono što si za Božić tražio si otvorio i već nosiš. Reko do Božića ima još , a ekipa traži slike uživo :lol: ne možeš više nikog blefira. Za sve je @Mastokriv
  • javolimtebejako
    3.6k
    apeliram na klub da stavljaju ove Kujtimove slike na sluzbeni web shop
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    tako je tebra ,samo xl I jače :lol: ali apeliraju da klub pošalje i artikle za slikanje pa nek stavljaju slike koliko god hoće :razz:
  • pjetlić
    233

Dojma sam da imamo istu zenu :rofl:

Ja sam dobio bademantil negdje u listopadu za Bozic, al je vec krajem studenog zaboravila na to pa je opet pitala kaj hocu, reko daj dres. Onda kad je dosao se sjetila bademantila. :grimace:

Kak smo svi u ekipi 85., sad bas gledam, 4 dresa kupljena ove godine s brojem 40.

Inace, ko nema, preporucam i cetkicu za zube, a pogotovo one spuzvaste male lopte za klince, mali nabija cijeli dan po stanu, a nis se ne cuje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.