• ksapi
    6.6k

Tako i ja mislim, ako je u tucnjavi ugasili bi se, barem u ovom ultras obliku. Nebi sigurno zamijenili udarni BBB sa Dinamo svetinja i nastavili kao da nista nije bilo.
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    Nema se tu šta puno reći na ovu temu izgubiš udarnu krpu ,kraj priče ali samo u kontekstu utakmice i svega uz nju. Ono tipa Ultrasi i Red Army mi je sranje teško i nema veze sa tekmom. Kao što je @Droljoopisao njih 20 dođu jednom liku u kuću ispeglanju ga i uzmu krpe je za povratiti.Mafijaške akcije i oružje kao u smrdiji nema veze sa Ultras scenom a grupe u smrdiji nemaju veze sa Ultras scenom takodje. Smiješno mi ja da ih iko spominje u top kontestu. Oni odavno samo politika , business, utoke, ubistva,prelasku iz jednih u druge:lol: nema veze sa Ultras ima bar po mome. A taj kodex, ehh spalo je sve na to da ga se prevodi kako ko želi. Ipak imaju oni koji vide i cijene kodex ,sve ostalo je priča za malu djecu. Jer nekad je 100 na 100 ili 50 na 50 značilo to isto . A je 200 na 50
    I razlika je kad je dogovoreno ,ili kad ti stoka dođe u grad pred kuću da lomi i razbija . E brate moj onda te ne pita niko jel ovo ili ono, nego rokaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.