• immerwieder
    1.6k
    ima i njemačka 74,
    imam čak i panini album i maskotu Tip und Tap
  • Droljo
    23.2k

Veliš, Nikola Tesla prepisivao od mene u školi :lol:
  • Slodobnjak Marka Roga
    33
    Nevjerojatno je da od svih silnih država koje su tu nemamo najmnogoljudnije svjetske države: Indiju, Kinu, Indoneziju, Pakistan, Nigeriju...Tvrdica McTvrdi
    Propo im cijeli razlog što su proširivali prvenstvo :lol:
  • Infinity
    20.6k
    Nemam ideju otici onako klasicno na utakmicu, dvije. Zelim malo previse :lol:
  • Jima
    979
    '94 je prvo prvenstvo koje sam pratio. Baš sam jučer pokazivao album sa sličicama sinu. Fali mi jedna, neki kamerunski golman. Pisao sam dnevnik sa svih utakmica, sastave, strijelce, tipično za 12-godišnjaka, ali baš mi je lijepo bilo to sve pročitati prije par mjeseci kada sam čistio tavan. "Zaljubio" se u Brazil i Romaria.
  • Brusa
    3.7k
    hahahahaha baš isto kao i ja, osim što je meni falio samo grčki golman :grin:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Odgledao sam snimke tih nekih prvenstava dok su tijekom plandemije puštali na HRTu. Definitivno postoji ta aura oko svega toga i igrači su radili nevjerojatne finte s loptom. Šteta da mi nismo mogli ići 94e, možda bismo imali još jednu medalju
  • Marley
    5.3k
    Zbog prvenstva '98 sam se i zaljubila u nogomet opcenito, a fanatizam prema reprezentaciji traje otad.
    Bilo je lako skuziti na prvi pogled u moju sobu. Dok su sve prijateljice imale postere Backstreet Boysa, Brad Pitta i slicnih, na mojim zidovima bilo je sve vezano za repku.
    (I razni posteri zivotinja, naravno :grin:)
  • Mikina lijeva kopačka
    421

Meni falilo broj 230 mislim, Bolivija, ona di su bila dva igrača. Mislim da je na sredini bilo.

Progoni me i danas ta jedna sličica.
  • Jima
    979
    Isto i mene. Album mi je u odličnom stanju. Kako se povijest ponavlja, sada ću sinu kupiti album USA 2026, pa ćemo ga zajedno popuniti.
  • Infinity
    20.6k
    sada ću sinu kupiti album USA 2026, pa ćemo ga zajedno popuniti.Jima

Priznaj da ces kupiti sebi, a samo je izgovor da je sinu :lol:

Ja sam odlucio konacno biti pametniji i pronaci HC. Vec dugo vremena uspijem popuniti album, a lijepim odmah u obicni misleci da cu odustati u pola.
  • Twisted1
    1k
    sada ću sinu kupiti album USA 2026, pa ćemo ga zajedno popuniti.Jima

120 stranica
    980 slicica

....
  • Jima
    979
    Krasno... Pa skuplje će biti skupiti album nego otići u Dallas na tekmu.
  • Jaro
    11.4k
    pa ono… koliko je sličica u paketu, 5? Treba valjda 1500 paketića za popuniti…
  • jp23
    3.5k
    Za ovaj album će biti 7 sličica u paketiću baš zbog te količine sličica - barem sam tako pročitao na par mjesta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.