• Olmic
    5.5k
    kaj cemo sa slikom u dresu tovara? Mladost ludost ili to nisi ti na slici?
  • Mentalni Gimnastičar
    1.4k
    Voditelj je jasno i glasno govorio protiv članskog modela, treba jedan privatni gazda po njemu. Često ističe da nije član kluba. Zašto su njega odabrali ne znam, ali čini mi se da je intervju odradio sasvim korektno.
  • Kvasina
    55
    jel stvarno trebam objašnjavati podvale onih koje me “vole”…
  • Odani Zgd
    1.1k
    Josipe,jesi kod Denisa večeras?
  • Odani Zgd
    1.1k
    Jbg,onda ne gledamo.....
  • Kvasina
    55
    gledajte, moglo bi biti zanimljivo tako mi je rekao Denis…
  • Odani Zgd
    1.1k
    Pogledat ćemo onda.Otvaraj i ti svoj kanal,podcasta nikad dosta,teme su neiscrpne,kakve sve budale snimaju,publiku ćeš imati sigurno
  • ElDorado
    8.1k
    jbga to sto je njemu zanimljivo za 95% ljudi ovdje nije dapače, često je i gadljivo. Cjenjen si ovdje na Zoni jer uvijek bez zadrške braniš klub, ali ovi drugi i ta cijela karikatura likova koji se pojavljuju u njihovim podcastima….ajme majko
  • KtcGoat
    2.3k
    U prijevodu kolega aludira na Zokija,prgavog i tu ekipu
  • Kvasina
    55
    A svatko ima svoje stavove… ja imam svoje… ne slažemo se u svemu, kanal neću otvarati jer meni je novinarstvo hobi, a sve sto radim hoću da budem najbolji… nebi se mogao posvetiti 100% i zato i ne krećem u to…
  • Fatos Beqiraj
    524
    Zekic lijepo objasnio kako funkcionira uigravanje, ekipa, kako je dinamova momcad isplanirana, kako slacionica okrece ledja. Kova , Boban, odnosi igraca. Dinamo u europi
    Lijepa analiza skroz( sad koliko je tocna, to svak nek procijeni). Prica je i o hajduku i celju i reiru.
  • criticus
    5.4k
    Hvala Anti sa tribine sto je stavio timestamp na suđenje u sinoćnjem podcastu.

Pogledao sam da vi nemorate. Ništa neočekivano.
    - Kolarić loše odvodio utakmicu.
    - Sve odluke ispravne (uključujući nadoknadu).
    - Dinamo preko mainstream medija napravio hajku na Kolarića dva dana prije utakmice. Ona hajka na pomoćnika koja je zapravio bila hajka se očito nije dogodila.
    - Kako je moguće da je diga ofsajd kod Hajdukovog gola?
    - Budući da ga je VAR ispravio Kolarić je zapravo sudio u korist Dinama (iako je penal pomoćnik sudio ko što su i sami rekli pa ne kužim zaključak)
    - Kasnije Miho iz Omiša kaže objektivni prijatelji su mu rekli nema penala ali faul Rebića van 16 bio (to što to donosi drugi žuti za krkana nije spomenuto, očito na 0:0 u tom trenutku ne utječe na daljnji rezultat)
    - isti ti prijatelji kažu da je faul kod poništenog gola 50:50, nisu spomenuli zašto bi se VAR uključio kod 50:50 situacija
    - Na Bakraru penal nije, ne spominju usporedbu s Mlačićem
    - Svi mainstream mediji vrše hajku
    - Dinamov nadzornjak na facebooku napisa sramota, to je veliki grijeh očito u usporedbi sa onim što Tovari rade godinama unazad. Nije bitno što je Hajdukovih 800 iljada članova na slobodnim demokratskim izborima izabralo da budi "Ružni, prljavi i zli".
    - Subjektivna procjena i Dinamovci su kmečavci ko i oni i mole da im se taj dio ne uzima.

I završna opaska, bude li naš Karlo, dinamovac sa sjevera, radio kao statičar na novim stadionu i odradio sličan posao dok ovi prskaju svoje komentare, ne može nam ništa ni 100 richtera.

Živio rođo!
  • Peškaman
    8.3k
    Nisu komentirali potencijalni drugi žuti Mlačića (potezanje Belje),isključenje Rebića.
    Uopće nisu sekunde posvetili udaranje Mišića po vratu/glavi dok su situaciju Mišića s igračima Rijeke proanalizirali i skoro postavili dijagnozu.
    Član nadzornog komentirao na mrežama i postavio povlačenje Mikića (cca 3 minute vrijedno komentiranja) dok kada klupska televizija piše kvazipriopćenja ne spominju uopće, "Mlad je,naučit će." , "BelCam".

Sada treba zaštiti mladog,obećavajućeg sudca od pretjeranog izlaganja kritika na njegov račun ali zato je na mladog Patrika Pavlešića odmah nakon dvije utakmice HNLa i nekoliko nesviranih faulova počelo gaženje i medijsko prostituiranje.
  • badjibadara
    8.1k
    - Kako je moguće da je diga ofsajd kod Hajdukovog gola?criticus

Kako je moguće da ga ovdje (8:46) nije digao?

Iz zaleđa izboren nepostojeći korner, iz nepostojećeg kornera postignut pogodak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.