• NitkoBitan
    33.5k
    RA su rentali vilu/kucu iskljucivo za cuvanje transova uz zastitu 24/7, ni to im nije pomoglo :rofl:
  • NORTE
    21.3k
    Navijači Seville na gostovanju na kup utakmici.
    Udaljenost identična kao Zagreb-Rijeka (165 km).
    Inače, u zadnjih 6 ligaških tekmi Sevilla je upisala 5 poraza, a zadnji poraz je bio doma u gradskom derbiju.
    McHaGWB.jpeg
  • NerminB
    427
    nakon sto su uzeli ono ultrasima, ne mogu shvatiti kako su mogli sve i jednu krpu, ali znaci sve i jednu koju imaju, ostaviti na jedno mjesto. i to koliko mi se cini jedan momak je to sve cuvao.. ono mislim u svijetu nije vidjeno, kad snimaju na onoj livadi krpe, ima ih brat bratu 30-40
  • KtcGoat
    2.2k
    To u Mostaru i mogu skuzit, manji grad,svi se znaju.
    Ali ovo u Ljubljani
  • Droljo
    23.2k
    Upadi u kuće, prerušavanja u majstore molere.... Špijunski filmovi tom cruise pičke materine... To više nema veze sa nogometom i navijačima po meni. Gdje je tu čast? Deset ljudi upast u stan i speglat jednoga zbog krpa? Glupost
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Kad se neka grupa ugasila kad im je pao udarni?Neron53

To je pravilo koje svi naglašavaju i apsolutno ga se nitko ne drži. Piratski kodeks se valjda više poštuje
  • Kulminacija
    68
    Grupe koje su na tribini koja nije ujedinjena u jednu grupu da, i podgrupe da, ali bas da padom udarnog transparenta prestane postojanje jedne grupe koja je jedina grupa tog kluba, mislim da ne. U njemačkoj su se ugasili npr. Boyz Koln , dio je prestao a dio preso u druge grupe s tribine.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k

Nisam stručljak, popratim nešto sitno na hooliganz.cz i ovu epizodu iz Mostara. Djetinjasto mi to ovako djeluje, koja god tučnjava bude jedna i druga strana kažu "ma ubili smo ih". Ono, kaj nitko nikad ne će priznat poraz? Gdje su tu neke osnove viteštva ili kako god bismo to nazvali? Tako i ovo, uzmu im transparente i onda ide "ma uzeli su nam na prevaru". Nisam nijedanput vidio da neka grupa kaže evo popušili smo čestitamo protivniku i vidimo se idući put.
  • Kulminacija
    68
    U igri je puno, a ponos prevelik. Potpisujem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.