• NKDZ86
    6.7k
    ja sam baš tražio na stranici od dinama podatke od juniora, momčad, tablica, ni slova! onda na hnsu nešto našao... ne znam zašto je tako.
  • Crni86
    17.8k
    Pa ni onaj profil na drustvenim mrezama vise nije toliko aktivan. Imao si sve servirano na pladnju.
  • Zg123
    3.1k
    Perkovic ce biti otkupljen u Poljskoj, cifra manja od milju eura i 10% od buduce prodaje cemo imati
  • Niko1986
    4.7k
    800 tisuća eura je cifra.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k

U prijevodu: penis. Bolji je igrač od toga. Šteta
  • Goncalo Santos
    2.6k
    Poslovi perkovica i sucica koji su oba odradeni u kratkom roku od strane bivseg diletanta iz kluba su jako stetni za reputaciju Dinama, ovako ce drugi klubovi vidjeti da nam za male novce mogu uzimati dobre igrace sto bi se moglo odraziti i na visine ponuda koje ce dolaziti kod iducih poslova.

Nadam se da grijesim.
  • Efes Pilsen
    14k
    Ne razumijem, ako Boban i Dinamo vide Perkovica u planu zasto mu to ne bi komunicirali i stavili novi ugovor na stol?
    Cifra je smijesna, ali kod nas ocito ni nema ambicija da ga se zadrzi.
  • Crni86
    17.8k
    Mckenna i Torrente,, plus mali Jakir. Ne znam iskreno di mi mozemo Perkovicu ista ponudit od minutaze koju on u ovim godinama treba.

Rade malog Jakira uvrstit u rotaciju na proljecu da odmara Mckennu nego vracat Perkovica.
  • striko
    2.8k
    Crni petak u transferima
  • NitkoBitan
    33.5k
    Rade malog Jakira uvrstit u rotaciju na proljecu da odmara MckennuCrni86

Odmara McKennu od cega jbt? Ritma jedne utakmice tjedno?
  • rokikaciga
    7.8k
    Rekao bih bek ali Goda, Vinlof i mozda Niko Sepic u povojima

Steta, jako drag mi je Mauro
  • Crni86
    17.8k
    a mora svaku igrat 90 minuta?

A nis ondaa cemo imat 11 igraca. Ne trebaju nam ni zamjene, a i klincima cemo rec nek traze minute drugdje.

Evo da se lijepse izrazim onda - da se malo zarotira na stoperu.

ma puni smo. Trenutacno si nismo sudeni. Opet lijevo imas vinlofa za forsat, na stoperu ces vracat torrentea i davat prilike Jakiru.

Vidi to i Mauro
  • Mali dioničar
    18.7k
    Ima dečko kojeg nitko ne spominje - Ivan Cvetko.

2005. godište, igra sve minute u vodećem klubu drugog ranga natjecanja kao stoper, dva gola i jedan žuti karton.

Ako to nije primjer pravilnog razvija igrača, ne znam što jest. Ajmo zamisliti da je mlada momčad Dinama u drugom rangu i da imaš takvog stopera.

Ima ugovor do 2027, a na posudbi u Rudešu je do 26.
  • Fatos Beqiraj
    495
    Maurovo vrijeme je proslo u Dinamu. Nije taj klub di igra uopce rang Dinama. Imamo previse igraca na tim pozicijama. Plus mladi . Sretno mu dalje i to je to.

Da se njega forsira onda bi za par godina dosa Jakir, Cvetko ili neko treci od mladih u njegovu poziciju sadasnju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.