• Draž
    1.8k
    Ova hoodica DZG mi je odlična, ali... tri zvijezde su me odbile :monkey:
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    [img]http://PXL-20251204-123848340-PORTRAIT-2.jpg

Trenerka je gori zemlja
    Naravno uživo samo:cool:
  • Bosskovitz
    19.9k

Ček ček, kaj je sad problem sa zvjezdicama?

Obično revno pratim ovakve stvari, ali nekako sam propustio da netko i s time ima problem.
  • Mihael2305
    957
    Iss..., odoše svi dresovi sa castorea str, taman konzultiram s kolegom s posla i on stavio u košaricu 2 dresa kad ono 180e.
  • Bumtres
    112

Meni je šabanski. Nimalo orginalno i bezveze s obzirom da dosta tih titula ni ne uzimam kao neko postignuće. Al eto, ima bayern pa neka imamo i mi.

Ja gledam kad kupujem da nema tih zvijezdica a ni gnk. Al to sam samo ja.
  • Droljo
    23.7k

Uvuko si trbuh toliko da ti je vjerojatno ispala grba na leđima... :rofl:
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    ko da si me ti slikao :rofl: za uživo
  • IceMan
    3.8k
    Prošlosezonski dres sam nakon uplate čekao mjesec dana, kak se čini ću i ovaj, možda i dulje…

Čak su se i ispričali da će kasniti i ovaj puta, al malo mi je to neozbiljno… webshop kao i fanshop.

Pa nemoguće da ljudima prije dođe iz Njemačke nego nama tu u HR iz officiall web stranice iz kluba.
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    meni j za Dansku iz webshopa stiglo jako brzo. Naručio u ponedjeljak dobio već u petak
  • Droljo
    23.7k

Da sam te ja slikao bio bi u jednoj ruci gemišt a u drugoj kobasica... :scream:
  • badjibadara
    8.3k
    a u drugoj kobasica... :scream:Droljo

Da se mene pita, angazirao bih Kujtima kao manekena za web shop, ali ovo sa kobasicom je ipak previse... no tko zna, mozda bi privuklo nove korisnike sve skupa
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    :rofl: brate kad nema ovdje robe kvalitetne , a ljeti kad dodjem kupim što mogu ponijeti one industrijske ali kratko to potraje , zet moj dobri i žedan a i voli mezu ,a kad se nas dva skupimo zalihe se potroše brzinski. Gledam na FB, raspitujem da naručim iz hr ali da valja. Prošle godine naručio slaninu i kobaje negdje iz Slavonije kao ,ali došlo polu živo,slanina nikakva , katastrofa,za kante samo
  • jedan u nizu
    16.8k
    Da sam te ja slikao bio bi u jednoj ruci gemišt a u drugoj kobasica... :scream:Droljo

Molimo da svoje Lupino fantazije ostavite u inboxu.

Hvala, uprava.
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    nisam ni primjetio da fuks nije stavio #nohomo:rofl: baš zbog ovoga :rofl:
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    ovdje je minus danas tako da od kobasice nema ništa , a čvarak se ne vidi:razz:
    Ljudi moji obožavam vas , uvijek kad je dan sranje ovdje se nasmijem i sve zaboravim
    Nije mi jasno kako sam se uspijevao posvađati sa ljudima prije . Očito treba malo radnog staža ,da se upoznamo svi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.