• blue heart 72
    2.9k
    iskreno, ovo me ne bi ni najmanje začudilo. Magarad je definitivno u stanju izvesti ovakav "pothvat"
  • NORTE
    21.3k
    Ima info iz Slo da je ih je bilo 50 i napali su 2 ljudi koji su nosili dvije krpe.
    Sutra Olimpija igra opet doma.
  • Zagreb1992
    2.8k

2 ljudi nosi im bitne krpe ? Ako su ih ugasili i neka su ..ovo je sramota za jednu skupinu da im 2 čovjeka krpe nose
  • IvanPerić1945
    239
    Pa nešto slično se desilo i Ultrasima iz Mostara. Jedan čovijek nosio sve krpe i na kraju većinu izgubio, ostala im 2-3
  • LA BOMBA
    677
    Vidio sam komentar na jednom od slovenskih portala da su transparente nosili klinci koji se nisu mogli suprostaviti mnogobrojnim navijačima Hajduka koji su ih sačekali u zasjedi.
  • Alkmar1312
    172
    kad transevi tako padaju nije mi ni zao, da su im barem sve uzeli i ovako ti dragonsi su goli kurac
  • LA BOMBA
    677
    Sutra Olimpija igra opet doma.NORTE

Dragonsi danas na utakmici nisu imali nikakvih transparenata sa simbolima grupe nego samo transparent "Olimpija Ljubljana" sa grbom kluba i grada.

Ne znam da li to znači da su u procesu gašenja grupe a izgleda im je stvarno pao onaj udarni trans GDLJ 1988 kojeg su imali na ogradi na utakmici prije.
  • Neron53
    2.4k
    Kad se neka grupa ugasila kad im je pao udarni?
  • NORTE
    21.3k
    Dragonsi danas na utakmici nisu imali nikakvih transparenata sa simbolima grupe nego samo transparent "Olimpija Ljubljana" sa grbom kluba i grada.LA BOMBA

Potpuno očekivano.
    Daj sliku.

Kad se neka grupa ugasila kad im je pao udarni?Neron53

Valjda nikad.
  • dbut
    124

Fedayn Roma? nije bila prica da se gase kad im je pao udarni?
  • Neron53
    2.4k

Niti su grupa niti su se ugasili, zar ne?
    Umirovi/e se doticni trans/evi i to je to.
  • NORTE
    21.3k

Koliko se sjećam taj transparent su i prije isticali, ne često, ali jesu jedno vrijeme.

Sad će neko vrijeme ovako s imenom kluba i dobro, a nakon nekog vremena će vratit krpe s imenom grupe.
    Potpuno očekivano, legitimno i poželjno.

Inače treba reći da su Crveni Đavoli Kragujevac primjer grupe koja je od pada udarnog pred očima grupe nasred vlastite tribine prestala vješati ikakve krpe s tim imenom.
  • Gemišt86
    245

Ne znam kako je palo janezima, ali u mostaru je ekipa ostavila decka sa transovima ispred zgrade i on je uso u zgradu i ekipa je nakon tog otisla, ali pizdarija je bila u tome sto su RA bili prerušeni u molere i ko fol farbali stubiste i docekali ga ispred stana, natamburali decka i pokupili sve sto je bilo u tom trenutku kod njega. "Puka sreca" kaj onaj udarni trans i jos onih par u tom trenutku nije bilo kod njega i tu tekmu se nisu vješali jer bi i to palo. Nešto slično što se onda desilo RA, par mjeseci kasnije kada su Ultrasi upali u kucu di je bilo sve od RA, ali doslovce sve, valjda samo korner zastavice nisu pale tad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.