• NitkoBitan
    33.4k
    Kad si vec spomenuo trgovine meni je nevjerojatno kako nam vec duze vrijeme niti jedna nije ozbiljniji sponzor. Koliko sam primjetio, mozda se varam...

Da ne mogu ubacit koji milijuncic za mjesto na dresu ccc.
  • rioda
    12k

Kad su sve takve tvrtke jako pičkaste s marketingom. Radije će podijeliti mizernu lovu deset klubova, nego nekog sponzorirati kako spada. Samo da se ne zamjere nekom...
  • Sajla
    15.2k
    Samo da se ne zamjere nekomrioda

pa mi dijelimo banove zbog Tommya, zamislite kaj bi naši rivali napravili zbog nekog Lidla, Konzuma, Kauflanda! ;)
  • NitkoBitan
    33.4k
    Tommy je bas ekstreman primjer jer nije klasican sponzor nego slamka spasa u svakoj drz nedaj duznickoj situaciji dolje.

Veci igraci generalno nemaju neki problem sa sponzoriranjem pojedinih klubova. Nit se u Zagrebu bojkotira Supersport, Karlovacko i tko ih vec dolje sponzorira, nit se dolje ciljano izbjegava Favbet ili Castore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.