• miro
    8.1k
    Kako igra Duvnjak...
  • vjeko1701
    21k
    Dosta zanimljiva utakmica. Varaždin ukupno bolji, Osijek pak fulao dva mrtvaca.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Nisu mi dve stvari jasne:

1. To da smo u Belcaru vidjeli igrača na zadnjem veznom

2. To da smo dogovorili otkup za 2 mil (ili tako neka cifra)
  • Crusades
    20.4k
    Osijeku bi Kup mogao biti jedina karta za Europu..
  • criticus
    5.4k
    Mersinaj nakon zvižduka pogodio Podravku. Nema žutog.
  • Zagi
    13.3k
    Ima li smisla loviti Matkovića ako imamo Bakrara?
    Kaj bi s njim novo dobili?
  • Droljo
    23.2k
    Meni je Matković 'jedan od onih posebnih' ali bumo videli. Nisam ja neki jebački skaut.

Mnogi su hvalili BukvićaKrizy

I meni je to bilo bezveze. U njemu niš posebno nisam vidio. Izvozao jednom naših par i zabio gol.
  • Krizy
    63.9k
    Meni je Matković precijenjen. Mnogi su hvalili Bukvića i smijali mi se kada sam napisao da od njega neće biti ništa posebno.

Kulušić je skoro godinu dana mlađi od Matkovića.

Kulušić u 875 HNL minuta za loši Šibenik ima četiri gola i jednu asistenciju.
    Matković u 2336 HNL minuta za Osijek ima sedam golova i jednu asistenciju.

Matković ima brzinu i snagu, ali Kulušić je tehnički dosta bolji igrač i radije bi dao neke minute njemu nego plaćao Matkovića.
  • Zagi
    13.3k
    Možda ali kaj je to posebno kaj vidiš?
    Nije da negiram, pitam.
  • Droljo
    23.2k

Kak se kreće, prima loptu, vidi suigrače, traži prostor itd. Komplet ima. Al opet velim, po meni...
  • rokikaciga
    7.8k
    Matkovic se dize iz utakmice u utakmicu i mislim da bi ga trebali kapariti vec sada i ostaviti u Osijeku ali da mora igrati x minuta kako ne bi stagnirao. Okomit je, pozitivno bezobrazan, atleta samo takva, koliko sam vidio ovih par utakmica dobro se i krece u ifenzivi, zna napravit pritisak, razumije nogomet...
  • Zagi
    13.3k
    Ima impresivne fizikalije, to se teško može negirati.100ta minuta, on kao da je tekma počela.
    Vidim ga kao radnog napadača odličnog za presing ali opet, Bakraru bi također pasala ta rola.
  • Carrasco
    6.6k
    negirati.100ta minuta, on kao da je tekma počela.Zagi

Pa ušao je u 63.
  • Zagi
    13.3k
    E jbg onda, ja sam se uključio oko 90te. :rofl:
  • Mr Anderson
    15.4k
    Meni je Matković top potencijal, mislim da može još jako puno napredovati. Dobro je netko bio rekao da po svemu podsjeća na Bokšića. Vjerojatno je zato i Boban zapeo za njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.