• Jurki
    20.7k
    zato sam napisal da nam treba trener s mudima koji zna kaj radi i koji nebu drftal u Gorici i ubijal Misica 500 utakmica u nizu.
    Nit Kova zna slozit igru, a jos manje zna koristiti klupu.
    Ako je pojacanja benchiral, kak onda mozemo ocekivati da gurne nekog klinca u vatru.
    Imam osjecaj da lik nije prisutan na treninzima i da slaze postavu prema igrackom renomeu ili transfermarktu.
  • M94
    2.3k
    Bravo za predstavu danas.
    Kao i za uklizavanje i podizanje atmosfere kod istoka.
  • Crni86
    17.7k
    IMG-0123.webp

I opet mali Noa prvi dolazi do suigraca u zagrljaj. Mene je kupio ne samo igrom, nego stavom i karakterom. Takav stav treba imat svaki igrac.

Svojim nastupima kupio je ulaznicu i mladim igracima koji ce vjerujem sad puno lakse dobivat priliku jer se vidi da se moze. I to se jako dobro moze.
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    Bravo mali, samo nastavi raditi ,upijati i učiti iz grešaka kojih će biti. Ne te ozljede zaobiđu i imamo bekčinu :strong:
  • rioda
    12k
    Ne znam jesam li nešto krivo skužio, ali mislim da je @Niko1986 na podcastu rekao da je Mikić produžio ugovor. Samo što ja ništa nigdje ne nalazim o tome :lol:
  • Krizy
    63.8k
    Produžio je ugovor do 30.06.2028.
    Screenshot-20251202-194136-Chrome.png
  • rioda
    12k

Moguće da je to onda aktivacija klauzule vezana uz broj nastupa, koja se spominjala kod potpisa ranijeg ugovora.
  • Juznjak
    4.5k

A evo i Germanijaka :rofl:
  • rokikaciga
    7.8k
    Majke ti da nema Zone 90% portala ne bi imalo sta polupametno pisat o Dinamu
  • Crni86
    17.7k
    a mozda da krenemo s pozdravima za nicotu…

Ili uvest temu tomi da lakse prati sve to. Prodo bi frajer mamu za klik.
  • Jurki
    20.7k
    Bas mi je drago za Mikica.
    Mali pamet u glavu, talenta imas i samo rad, red i disciplina.
  • Crni86
    17.7k
    nadamo se da i jakir uskoro krece njegovim stopama. Odvojit se za vikend pa ce onda vec bit prostora u iducim tekmama.
  • Jurki
    20.7k
    dapace.
    Zapustili smo skolu i to me zivcira.
    Kak je netko jucer napisal.. moramo se okrenuti sebi, svojoj skoli. Da nam glavne poluge momcadi budu proizvodi Hitrec Kacijana.. i uz par ciljanih jacih pojacanja izvana to biti glavni smjer kam se klub okrece.
  • Zagi
    13.3k
    nadamo se da i jakir uskoro krece njegovim stopama.Crni86

Evo stoperski partner sa svjetskog u17 (Kumar) mu neki dan debitirao u HNL i po sofi bio najbolji na terenu.
  • Jaro
    11.3k
    kaj je najbolje/najgore - u obrani smo najmladji, a realno je najstabilnija... Škot i dječji vrtić...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet