• dinamo u srcu
    2.5k
    Postoje li ŝanse da se otvori sjever gore? Vjerujem da bi otišlo nekih 1500-2000 ulaznica i za sjever gore.
  • Liks90
    3.9k
    Dostupno je jos 2175 ulaznica(ZD 592, ZG 1583), danas otišlo 387 ulaznica do ovog trena
  • lukaoj
    61
    nece ti otvarati dodatnu tribinu dok se ne rasproda ovo. Bar je tako bilo ove sezone do sad.
  • Liks90
    3.9k
    508 prodano danas do ovog trena, ostalo za ZD 538, ZG 1516
  • NORTE
    21.3k
    ZD 538, ZG 1516Liks90

Potražnja za sjever je daleko veća od ponude.
    Makar u petak da puste i SG, vjerujem da bi do tekme otišlo puno.
    Mnogi možda još kalkuliraju s prognozom koja je dobra.
  • Liks90
    3.9k
    Pao ZD2, 537 danas otišlo…
  • Li d1986
    278
    Pohvale za grb na brojacu karata :rofl:
  • blue heart 72
    2.9k
    mislim da se više od vremena kalkulira sa otvaranjem SG. Ja znam za 20-ak ljudi koji čekaju otvaranje SG i čekati će i do subote za to. Ako ni tada neće biti ništa, uzet će ZG
  • Liks90
    3.9k
    mislim da će ga otvoriti tek kad ostane vrlo malo karata za zapad…jer problem je ako puste SG, zapad nitko neće kupovati…dan prije tekme bi ga mogli pustit…Al vidit ćemo, sve su to nagadjanja…
  • Mihael2305
    897
    Screenshot-20251202-193942-Njukalo.jpg

Baš njuškam upravo nešto privatno i izbaci mi ovaj oglas, ne razumijem kako se ovo ne regulira, još 60 eura za sjever :rofl:
  • Liks90
    3.9k
    Na 625 smo danas…
  • Dzoni
    3.1k

Takvim ljudima koji prodaju karte treba trajno oduzet mogućnost kupovine karata i članstvo, da ne upotrijebim neke grublje riječi
  • NORTE
    21.3k
    problem je ako puste SG, zapad nitko neće kupovatiLiks90

Ma prodavalo bi se i dalje normalno, ali sjevera bi već otišlo par tisuća.

Na derbi mogu samo članovi, a fizičke ulaznice bez naknade dostupne tek 4 sata prije derbija (vjerojatno samo SG).

"Prodaja ulaznica na Ticket pointu odvijat će se na dan utakmice od 11:00 do 15:45 sati."

Članovi i dalje solidnom brzinom kupuju ulaznice za zapad.
    Pretpostavljam da bi se na dan tekme moglo pojavit još nešto ulaznica u sektorima 4 zapada.
  • Mihael2305
    897
    ZD 454
    ZG 1413
  • Liks90
    3.9k
    Dostupno još 1862 ulaznica, danas otišlo 700
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.