• Masto
    2.6k
    evo samo sto sam napisao na forumu došao mi email od dhl-a
    Valjda ce stic do 09.12. nije minhen daleko
  • Droljo
    32.6k
    u garaži — Kujtim Shalla

To se i garaža ima...
    A vele da je nekaj trulo u državi Danskoj...
  • T90d
    3.3k
    Kuglice su rasprodane, neće biti nadopune. — Fantom

Sad su ponovo online, samo je šalica rasprodana. Iskreno bilo bi glupo da je kompletno rasprodano 20ak dana prije Božića.

Narudžba je prošla, pa ćemo vidjeti je li poslana.

@Fantom

Hoće postojati mogućnost, početnom godine kad se budu slale članske za nas izvan Hrvatske, da se i primjerice kalendar naruči, da se ne plaćaju dvije poštarine?
  • T90d
    3.3k

Hvala, ispravljeno :up:
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    brate živim najbolje u gradu:razz:
  • Lihtmašinac
    2k
    Molba i ovim putem: Dajte nam, pliz/bitešen/molimo, poklon bonove! Može, recimo, u svotama od 25, 50, 75 i 100 eura. A te bi bonove onda bilo dobro pustiti u prodaju ne samo u klupskim dućanima i web shopu kluba, već i po dućanima diljem zemlje. Kod nekih se, poput Špara, uz blagajnu prodaju poklon kartice kojekakvih ponuđača, pa što ne bi i Dinamo bio među njima, tak da klinci, dok čekaju s mamom i tatom na red, krenu gnjaviti i ispitivati što je to, čim vide naš grb na lijepo dizajniranom komadu plastike :grin:

I, naravski, u klupskim dućanima bi se možda moglo omogućiti da kupac sam može definirati vrijednost bona, po želji.

Uglavnom, sad stiže dan svetog Nikole, a već se naveliko kupuju i pokloni za Božić pa je stvarna šteta da još/više nema poklon bonova u ponudi. Meni bi za dobar dio obitelji, kojoj tek treba približiti naš klub, to recimo bio odličan dar. A ziher sam da nisam jedini.
  • Dinaminjo
    2.5k

Fala

Taman na vrijeme za last minute shopping za Božić
  • PetkoDaniOršaGol
    1.1k
    pitanjce jedno... nisam te dobro skužio... jesi li naručio ovaj novi dres za 35 eura sad na black friday popustu i dobio ga bez grba ili se referiraš na slučaj sa hlačicama?
  • Mihael2305
    2.7k
    Kako to da na castoreu nema ništa više osim dresova? Sve rasprodano il?
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    ja sam naručio 24.11 i nevjerojatno već u petak 28 sam dobio paket u Dansku. Mislim da sam imao sreće pa su poslali isti dan . Ako si dobio mail. Eto njega sutra ili prekosutra najkasnije
  • modri-kibic
    2.4k

Ja sam se referirao na svoj slučaj s hlačicama i još je par članova foruma napisalo da su dobili golmanski dres bez grba. Tako da sam upozorio unaprijed da je moguće da se to dogodi. Ali u tom slučaju ako dođe bez grba, javiš im se i oni ti vrate novce a oprema ti ostaje.
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    Jebeš ponudu u castore de. Ako dodje dres bez grba ,nebi ga ni džaba onda
  • Brusa
    4.4k
    odgovora nam nema... ništa , samo možemo gledat svaki dan u shopu i provjeravati...
    A i nestalo je potpuno iz ponude one "pidžame dres"...
    Isto je bila samo najmanja veličina
    Bebe to prerastu u 2 tjedna , tu najmanju veličinu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.